Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το άγριο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια

18 Μαΐου 2022 11:05

Ένα άγριο επεισόδιο είχαν ο Αλέξης Κούγιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάζεται η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε φραστικά κατά του προέδρου του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών για τη στάση του απέναντι στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με τον Αλέξη Κούγια:

«Του είπα καλημέρα σας στον πληθυντικό κι εκείνος στον ενικό, ως μη όφειλε, άρχισε να με βρίζει, αμόρφωτε, καραγκιόζη… Του είπα πώς λέτε αμόρφωτε έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει ακριβώς το ίδιο με εσάς.. Ήταν ολιγόλεπτο αλλά τόσο έντονο, μπροστά σε τόσους ανθρώπους. Έφυγα υβριζόμενος. Είναι για γέλια. Ας κάνει ό,τι θέλει, υπάρχουν τα δικαστήρια που καταλαβαίνουν. Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κούγιας προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, χτυπώντας έναν αθώο άνθρωπο όπως είμαι εγώ. Με έχει στοχοποιήσει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε για όλο το περιστατικό αλλά ξεκαθάρισε τι ειπώθηκε από μεριάς του για τον Μάνο Χατζιδάκι:

«Είναι ψέμα και ακραία συκοφαντία ότι άφησα υπονοούμενο για τον Μάνο Χατζιδάκι. Υιός δεν υπάρχει, ο υιός λέγεται Θεοφανόπουλος και υιοθετήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν πεθάνει υποθέτω για κληρονομικούς και μόνο λόγους. Οι δηλώσεις όμως που έκανε ο Κραουνάκης, ο Μπιμπίλας και ο γιος του ο Θεοφανόπουλος για εμένα θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και σίγουρα θα λογοδοτήσουν».