Σπύρος Μπιμπίλας: Επιβεβαιώνει τον Φώτη Σπύρου για την αυτοκτονία του ηθοποιού και την καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ

30 Απριλίου 2022 14:05

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του open και την Ελένη Τσολάκη και επιβεβαίωσέ στο 100% τις καταγγελίες του Φώτη Σπύρου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή.

Σπύρος Μπιμπίλας: Επιβεβαιώνει τον Φώτη Σπύρου για την αυτοκτονία του ηθοποιού και την καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην πρωινή εκπομπή λίγη ώρα μετά τις αποκαλύψεις του Φώτη Σπύρου σχετικά με την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την καταγγελία που έχει γίνει για το συγκεκριμένο γεγονός στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

«Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει! Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο

Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση.»

Ο Φώτης Σπύρου ανέφερε στην συνέντευξη του μιλώντας στην εκπομπή open weekend

“Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη… Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό, το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους.

Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα”