Σπύρος Πετρουλάκης: «Το φινάλε του Σασμού κρύβει μια τρομερή έκπληξη – Αλλάζουν τα πάντα»

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 10:10

Σπύρος Πετρουλάκης: «Το φινάλε του Σασμού κρύβει μια τρομερή έκπληξη - Αλλάζουν τα πάντα»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης ήταν καλεσμένος στον Alpha και μίλησε για τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο του Σασμού. Καθώς και τις απαραίτητες αλλαγές που έχουν γίνει στο σενάριο σε σχέση με το βιβλίο του

Ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης, συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για όλα όσα θα δούμε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ο Σπύρος Πετρουλάκης επιβεβαίωσε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για το γεγονός ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σώσει την Αργυρώ λέγοντας:

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα δουν τον τρόπο που ξανασμίγουν, όχι ερωτικά, αλλά σωματικά. Θα το δούμε πολύ σύντομα αυτό (σ.σ ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σωθεί η Αργυρώ). Είναι μια μέγιστη πράξη αγάπης. Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη που κι εγώ μέσα από το βιβλίο μου ήθελα να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κοινωνία.

Στην ουσία αυτός είναι ο “Σασμός” που υπάρχει γιατί μια μάνα, η Μαρίνα, συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της γιατί σώζει το άλλο παιδί έτσι. Η Αργυρώ θα το μάθει στην ώρα της. Μάλλον στην επόμενη σεζόν. Ο Ορφέας θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας που αγαπά. Στην ουσία ο Σασμός είναι αυτό: δίνω ένα κομμάτι από το σώμα μου και το δέχεται το αντίπαλο δέος. Ο Σασμός όμως μπορεί να είναι κι ο μικρός Πετρής που είναι γιος από τους δυο».

Σασμός: κάτι δεν είπατε σωστά βρε παιδιά!

Ο γάμος του Σταύρου με την Αργυρώ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα είπε:

«Με τον Σταύρο απ’ ότι έχω διαβάσει από το σενάριο θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στη σχέση τους όπου σιγά-σιγά θα απομακρύνουν το ζευγάρι. Θα έρθει ομαλά μια ρήξη.
Στον γάμο θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω γιατί θα είναι στα clue της τελευταίας στιγμής. Το φινάλε κρύβει μια τρομερή έκπληξη. Δύο ίσως. Αλλάζουν τα πάντα. Την επόμενη σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα. Άντρας είναι” πρόσθεσε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Η Βασιλική δεν θα μάθει για το γεγονός ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και ο συγγραφέας αποκάλυψε:

«Δεν θα το μάθει ακόμα. Θα υπάρξουν άλλα δύο θανατικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δύο άντρες».