Στα άδυτα των Studio Pro! Οι άγνωστες κόντρες ανάμεσα σε κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

3 Απριλίου 2021 09:00

Στα άδυτα των Studio Pro! Οι άγνωστες διαμάχες ανάμεσα σε κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Studio Pro. Είναι από τα πλέον γνωστά στούντιο της ελληνικής τηλεόρασης. Και οι διάδρομοί του κρύβουν πάρα πολλά μυστικά. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι από εκεί περνούν οι κορυφαίοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες του Alpha και του Star. Και για όσους δεν το γνωρίζουν οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Άλλωστε μόλις πρόσφατα είχαμε μία κόντρα και μάλιστα on camera ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα του Happy Day και της Αφροδίτης Γραμμέλη του Pop up. Μία κόντρα που έφτασε μέχρι και τα υψηλά κλιμάκια του Alpha. Κρίθηκε ότι η συμπεριφορά τους δεν είναι η αρμόζουσα γιατί με τη διαμάχη τους το κανάλι δείχνει πολύ κακή εικόνα. Λέγεται ότι και στους δύο στάλθηκε τελεσίγραφο για να σταματήσουν αμέσως αυτόν τον εμφύλιο.

«Δεν έχει λείψει από την τηλεόραση»

Βέβαια, υπάρχουν και άλλες κόντρες που δεν βγαίνουν μπροστά στις κάμερες. Όμως οι σχέσεις κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής TV δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και οι καλύτερες.

Όπως για παράδειγμα εκείνες της Κατερίνας Καραβάτου και της Ζήνας Κουτσελίνη. Η καθημερινή παρουσία τους στον ίδιο χώρο (η μία εκπομπή διαδέχεται την άλλη) δείχνει ότι η κόντρα υπάρχει, αν και οι δύο προσέχουν πολύ μπροστά στους συνεργάτες τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρχε για χρόνια έντονη και δημόσια κόντρα ανάμεσά τους. Αιτία η συνέντευξη που είχε δώσει η Ζήνα στον Πέτρο Κωστόπουλο και είχε μιλήσει με απαξιωτικά σχόλια για την Καραβάτου. «Η Καραβάτου δεν έχει λείψει από την τηλεόραση. Πιο πολύ έχει λείψει στην ίδια η τηλεόραση, παρά στον κόσμο!», είχε πει, ενώ από τα βέλη της δεν ξέφυγε ούτε ο Κρατερός Κατσούλης. «Το να βγαίνει ο σύζυγος σου και να λέει δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στο Κατερινάκι μου, είναι κάτι που το κάνει ένας ερωτευμένος άντρας, απλά θίγεται η επαγγελματίας Κατερίνα».

Η μοίρα το έφερε να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη. Και μπορεί η Καραβάτου να είπε ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα και αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή, αλλά ο πάγος είναι εμφανής.

Άνοιξε βεντέτα

Η Κουτσελίνη έχει ανοίξει… βεντέτα και με την Τατιάνα με την οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο, αλλά σε διαφορετικά κανάλια και είναι η ανταγωνίστριά της. «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν». Η Τατιάνα δεν απάντησε στη Ζήνα, αλλά οι σχέσεις τους είναι παγωμένες.

Όπως παγωμένες λέγεται ότι είναι και οι σχέσεις της με την Αγγελική Νικολούλη! Γιατί; Η τελευταία φέρεται να εξέφρασε παράπονα στη διοίκηση του Alpha γιατί η Τατιάνα με τα αστυνομικά θέματα της εκπομπής της μπαίνει στα χωράφια της.

Για την κόντρα του Θέμη Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, ενώ και οι ατάκες τους έπειτα από την επεισοδιακή συνεργασία τους έχουν μείνει στην ιστορία. Και οι δύο θέλουν να αποφεύγουν ο ένας τον άλλον και πολλές φορές τα καταφέρνουν. Γιατί αν βρεθούν face to face κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει…

Η… μοναξιά

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι η Ελεονώρα δείχνει αποκομμένη από όλους και προτιμά τη… μοναξιά της στο κανάλι. Όμως, οι σχέσεις της με τα στελέχη του Alpha δεν είναι ιδανικές. Ποιος ξεχνάει ότι έριξε δημόσια καρφιά από τη ραδιοφωνική εκπομπή της για την ώρα που ξεκινούν τα Μεσάνυχτα. Επίσης, πρόσφατα είχε εκφράσει παράπονα για τους καλεσμένους που το κανάλι… σκρινάρει για να πάνε σε άλλες εκπομπές του σταθμού.

Όπως για παράδειγμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τατιάνα Στεφανίδου που προτίμησαν άλλες εκπομπές και όχι της Ελεονώρας. Μάλιστα λέγεται ότι η Ελεονώρα ψυχράνθηκε περισσότερα με τη Σταματίνα, αλλά η Τσιμτσιλή φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους μέσα από το Happy Day. Χωρίς να πει κανείς ότι τα κατάφερε κιόλας…

Πάντως, η Σταματίνα επιμένει ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τη Μελέτη και ότι οι σχέσεις τους είναι καλές.

Η συγγνώμη της Τσιμτσιλή

Η Τσιμτσιλή έχει κόντρα με άλλη παρουσιάστρια εκτός των Studio Pro. Ο λόγος φυσικά για τη Φαίη Σκορδά. Οι άλλοτε φίλες δεν είναι πλέον στα καλύτερά τους. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η επαγγελματική κόντρα τους επηρέασε πολύ και τη φιλία τους. Όσο για τον πάγο που παρουσιάστηκε ανάμεσα στη Σταματίνα και τη Σίσσυ Χρηστίδου, αυτός έλιωσε έπειτα από τη συγγνώμη της παρουσιάστριας του Ηappy Day.

Αιτία της κόντρας η σκληρή κριτική που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα κιλά της στο Happy Day, όταν η παρουσιάστρια εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση. Το θέμα λοιπόν πήρε έντονες διαστάσεις και τελικά δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστο από τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Όμως η Τσιμτσιλή έπειτα από τον σάλο επικοινώνησε με τη Χρηστίδου και οι δύο παρουσιάστριες τα βρήκαν σε χρόνο μηδέν.