Tα άστρα “μίλησαν”: Τι θα μας συμβεί με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Άρη στον Καρκίνο

14 Μαΐου 2019 14:05

Και πάει σιγά-σιγά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη, με τις όποιες καιρικές -και μη- ατασθαλίες του. Σήμερα, 14 του μήνα, για αρχή, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 μέρες) φέρνει στην επιφάνεια θέματα σεξουαλικής εσάνς και παράλληλα δημιουργικότητας. Επηρεάζει, δε, παραπάνω, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς, ιδιαίτερα τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Στις 15/2, δε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως τις 9 Ιουνίου), όλοι επιδιώκουμε τη σταθερότητα και την αποκλειστικότητα στην αγάπη και δεν σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις. Στην προκειμένη αβαντάρονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), καθώς και τα πλέον «φιλικά» στη Γη, τα «υδάτινα» (Καρκίνοι, Σκορπιοί -εις διπλούν- και Ιχθείς).

Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία του Ιουνίου μπορεί να κερδίσει και η χώρα μας, ως Υδροχόος, μέσω «σοβαρών» πρωτοβουλιών από την πλευρά του Λέοντα Αλέξη Τσίπρα. Με βάση μελέτες/έρευνες και όχι… βερμπάλες, μπορεί να πείσει «ισχυρούς» να δώσουν την αναγκαία «ώθηση» ώστε να τονωθεί η χώρα και ιδιαίτερα ο τουρισμός μας. Μια καλή κίνηση, δεδομένου ότι η Αμερική ανήκει στους Καρκίνους, θα ήταν μια προσέγγιση κραταιών αμερικάνικων παραγόντων. Ήδη η αμερικάνικη, η all time classic δηλαδή, βερσιόν του Conde Nast Travelr έχει θέσει την Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεών του. Άρα, κάτι… επιπλέον, από την πλευρά της χώρας μας και του ΕΟΤ -ιδέα δίνουμε-, σαφώς θα ήταν υπέροχο!  

 

SOS 

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι λίγη παραπάνω προσοχή στην υγεία σας και Ταύροι και Υδροχόοι, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας αν δεν θέλετε να σας… βρουν σε ανύποπτο χρόνο. Δίδυμοι, μην παρακουράζεστε, δεν έχει νόημα και μάλιστα η τάση σας αυτή θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Προσοχή! 
 

LUCKY IN LOVE 

Δεσμευμένοι Παρθένοι και Ιχθείς αβαντάρονται σημαντικά συγκριτικά με άλλους, Κριοί και Υδροχόοι αδέσμευτοι, επίσης πάρα πολύ, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εκμεταλλευόμενοι τη γοητεία τους, αυτό το φεγγάρι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Τέλος, τα «λιοντάρια» θα το γλεντήσουν ερωτικά, χωρίς πάντως σιγουριά για το μέλλον.
 

ΚΡΙΟΣ 

Η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες» ενώ συνεχίζεις να παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου. Το αποτέλεσμά τους, όμως, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλώς κάνεις του κεφαλιού σου γιατί εκείνη τη στιγμή νομίζεις πως είναι το καλύτερο. Επιπλέον, μη βιάζεσαι για να μη… σκοντάψεις. Μεταφράζω: Να διαχειρίζεσαι συμβιβαστικά και όπου καθίσταται αναγκαίο με υποχωρητικότητα τις όποιες εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Διαφορετικά, θα βρεθείτε στα άκρα και θα στεναχωρηθείτε όλοι, ειδικά αν μιλάμε για οικείους σου με τους οποίους αγαπιέστε.
Όσο για τα ερωτικά σου, αν είσαι μόνος/η και θέλεις να «παίξεις», έχεις το ελεύθερο, αφού το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα. Αν, ωστόσο, έχεις κατά νου κάτι σταθερό, περίμενε τη συνέχεια (γύρω στις 20 Μαΐου). Μην παρασύρεσαι σε μια επιλογή, που έχει μεν τα «ωραία» της, αλλά μπορεί να εγείρει ανταγωνισμούς ή ζήλειες. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση και θες να την διατηρήσεις, μη δίνεις δικαιώματα με τη στάση σου και επίσης προσπάθησε να κατανοήσεις την «άλλη πλευρά». Με άλλα λόγια, ξέχνα τους εγωισμούς και τα πείσματα, δεν οδηγούν πουθενά.
 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ξεπερνάς τα άγχη του προηγούμενου διαστήματος και ξεκουράζεσαι. Αρκεί -εννοείται- επειδή νιώθεις καλά, να μην το ρίξεις στις «κραιπάλες» για να βγάλεις τα απωθημένα σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά και… παρασκηνιακά για προσωπικά σου κυρίως ζητήματα. Παράλληλα, ωθείσαι να ακολουθήσεις μια πιο στιβαρή πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά. «Κόβοντας την όρεξη», με άλλα λόγια, σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου. Περιόρισε βέβαια και τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο.
Στα ερωτικά σου τώρα, «κρυφές» σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο κι αν είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις. Ίσως, μάλιστα, συμβεί «κάτι» με ένα πρόσωπο που συνδέεται με την εργασία σου. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η και «αμαρτήσεις», μην περιμένεις να περάσουν απαρατήρητες οι κινήσεις σου, αφού ο Άρης θα τα βγάλει όλα στην φόρα και δεν θέλει και πολύ για να επέλθει ρήξη. Σε τέτοια περίπτωση, δεν έχεις παρά να αποδείξεις πόσο καπάτσος/η και ικανός… ψεύτης/ψεύτρα είσαι και ο Θεός μαζί σου. Ο Ουρανός, πάλι, εξακολουθεί να σε σπρώχνει να στραφείς σε καινούρια μονοπάτια που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου. Κάνε τες, επιτέλους. 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αυτό το φεγγάρι είναι πολύ πιθανό να «μπεις στο μάτι» κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν, ιδιαίτερα αν μπει και κάτι… ερωτικό στη μέση. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, πλην όμως είναι δύσκολο ν’ αντιληφθείς αν τρέχει κάτι παραπάνω ή όχι. Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρόνο, είτε αναμορφώνεις τον χώρο σου, είτε (και) σε επαγγελματικά.
Παράλληλα, η Αφροδίτη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που έχουν ποικίλες βλέψεις για σένα. Σε τέτοια περίπτωση και εφόσον έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, πρόσεχε μην τυχόν αναλάβεις περισσότερες ευθύνες απ’ όσες αντέχεις γιατί θα την «πληρώσει» η υγεία σου. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις. Δεν φαίνεται δε και οι αγορές που θα κάνεις να είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, έχε το στον νου σου, ευνοούνται οι πωλήσεις. Για το φινάλε, ο Άρης σε ωθεί να πράξεις άμεσα για να διεκπεραιωθούν οι τρέχουσες υποθέσεις σου.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτό το διάστημα διευκολύνεται η επίτευξη των όποιων στόχων σου. Φαίνεται, μάλιστα, να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία και η γοητεία που αποπνέεις. Παράλληλα, ο Άρης ενεργοποιεί το παρασκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου -στα επαγγελματικά περισσότερο-, αλλά και μια δική σου ανάλογη προσπάθεια να πετύχεις «στα κρυφά» ό,τι επιθυμείς! Επιπλέον, ενδέχεται να νιώσεις μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ύστερα από μια μάλλον απερίσκεπτη κατάχρηση σε φαγητό ή ποτό. Άρα, δώσε τη δέουσα προσοχή.
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τα ερωτικά σου, τα πράγματα δεν φαίνονται και πολύ απλά, αλλά αυτό δεν τα καθιστά λιγότερο ενδιαφέροντα! Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις, είτε από μια δικιά σου διάθεση «αυτονόμησης», είτε από μια ανάλογη του/της συντρόφου σου, αλλά ακόμα κι έτσι, ακόμα κι αν συμβούν κάποια πράγματα που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου», θα έχει ευτυχή κατάληξη. Αν, δε, είσαι μόνος/η και δεν έχεις κολλήματα με το παρελθόν, η… ζωή σε περιμένει, αφού οι επιλογές σου είναι περισσότερες της μιας και μάλιστα δελεαστικές (ανεξαρτήτως διάρκειας). Γενικότερα, είναι μια θετική περίοδος, κυρίως για σένα του α’ και β’ δεκαήμερου, αφού βλέπεις τους στόχους σου σε κάθε τομέα να υλοποιούνται σιγά-σιγά.
 

ΛΕΩΝ

 Έρχονται «ξεσηκωτικές» ειδήσεις, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά σου να γίνεται πιο ευχάριστη, αλλά και περισσότερο περιπετειώδης. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου προσφέρουν ακόμη περισσότερες απολαύσεις. Να έχεις, δε, στον νου σου πως τα πάντα όλα φαίνεται ότι θα είναι διανθισμένα με ένα ερωτικό παιχνίδι, που μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε! Την ίδια στιγμή, ο Άρης μπορεί να εντείνει τους ανταγωνισμούς στις φιλικές σου σχέσεις, περισσότερο μάλιστα αν τεθεί κάποιο προσωπικό ζήτημα.
Ο λόγος είναι ότι πίσω από τα «οράματα» και τις «ιδεολογίες» δεν υπάρχει παρά μόνον… έρωτας! Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ σε φάση «je t’ aime», δεν έχεις παρά να δώσεις τόπο στην οργή κι αν κάτι σε «στραβώσει» με το έτερό σου ήμισυ, να το δικαιολογήσεις. Put the blame on… love για ό,τι γίνεται, κάνε το καλό (υποχώρησε δηλαδή) και ρίξ’το στο γυαλό, που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Κατά τα άλλα, πέρα απ’ την έντονη ερωτική φάση στην οποία βρίσκεσαι και να σου πω εδώ ότι κυρίως αν είσαι δεσμευμένος/η, χρειάζεται να αποφεύγεις τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου να αναφέρεστε ο ένας στα λάθη του άλλου προκειμένου να συνεχίσετε να είστε ήρεμα, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα οικονομικά. Κι αν οι αντιξοότητες δεν σε πτοούν, δεν χρειάζεται παρορμητικότητα/βιασύνη για να τις «καταστείλεις».  
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Επιστράτευσε τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων. Πέρα, μάλιστα, από το μεράκι σου, σίγουρα θα χρειαστείς αρκετή υπομονή απέναντι σε «ισχυρούς» που έχουν κιόλας την τάση να σου τη «λένε» σε… γκροτέσκ τέμπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη (σού) φέρνει αυξημένα έσοδα, που, με τη σειρά τους, θα σου επιτρέψουν να χαρείς τη dolce vita, αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Mη διστάσεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις την τύχη σου.
Τα πολύ καλά νέα για σένα, Παρθένε, στα προσωπικά, όπου πέρα απ’ τις κρισούλες, όλα κυλάνε ρόδινα. Και βέβαια, μη ξεχνάς πως «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα», άρα και τα καβγαδάκια λειτουργούν υπέρ σου. Στο διά ταύτα: η εβδομάδα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς τον άνθρωπό σου, με ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει. Είναι, μάλιστα, περισσότερο από πιθανό να λάβεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο κι αν τα οικονομικά του συντρόφου σου δεν είναι «ανθηρά», να δώσει ένα εξαιρετικό «δείγμα γραφής» ή να γευτείς μια ερωτική εξομολόγηση εκ νέου. Αν πάλι πρόκειται για μια νέα γνωριμία, οι εξελίξεις μπορεί να «τρέξουν» πολύ γρήγορα, σε πείσμα της  μάλλον συντηρητικής φύσης σου. Τέλος, θα έχεις μια σούπερ σεξουαλική εμπειρία!

 

ΖΥΓΟΣ 

Με την υποστήριξη της Αφροδίτης, έχεις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στα θέματα της καθημερινότητάς σου από πολλούς άλλους. Δεν αποκλείεται, όμως, παράλληλα να υπάρξουν και μπόλικες αφορμές για να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες, ιδιαίτερα αν θεωρηθεί πως παίζεις σε… διπλό ταμπλό. Και αυτό μη νομίζεις πως αφορά απαραιτήτως τα ερωτικά σου, έχει να κάνει και με τα οικονομικά. Συγκεκριμένα, με μια συνεργασία που μάλλον -προς το παρόν, τουλάχιστον- επιδιώκεις να κρατήσεις μυστική. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, όμως και πρόσεχε σε περίπτωση που αποκαλυφθεί(ς) πώς θα τα «μπαλώσεις».
Όπως και να ‘χει, σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις μια συμφέρουσα πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στους συμβάλλει στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή/και στην εκμάθηση μιας τεχνικής και -με τη σειρά του- φέρνει επιπλέον διαξιφισμούς-διαφωνίες που υποκρύπτουν κιόλας έναν ερωτικό ανταγωνισμό ή ενδιαφέρον! Για να περάσουμε, λοιπόν και στα ερωτικά σου, Ζυγέ, πρόκειται για μια περίοδο που καλό θα είναι να αφήσεις τις φλυαρίες, διεκδικώντας -όχι όμως… εμμονικά- το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν, πάλι, βρίσκεσαι σε σχέση, κράτα στο μυαλό σου τις καλές σας στιγμές και πορεύσου ήρεμα!   
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Για ακόμα μία εβδομάδα, ευνοούνται οι εργασιακές σχέσεις σου και είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από κάποιο πρόσωπο «σημαίνον» για σένα. Επιπλέον, είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια, είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν τελικά θα ξεκουραστείς, αφού έχεις άλλα στο μυαλό σου και μάλλον οδεύεις προς τις καταχρήσεις και τις διασκεδάσεις. Παράλληλα, ο Άρης σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να αποκομίσεις ένα κέρδος, ύστερα από σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Σε τέτοια περίπτωση, μη σε πιάσουν οι «μουρτζουφλιές» και οι γκρίνιες σου – αν τουλάχιστον η αποκατάσταση δεν έρθει άμεσα. Δεν έχει και νόημα, εδώ που τα λέμε. Όσον αφορά τώρα τα αισθηματικά σου, επειδή βρίσκεσαι σε φάση που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, καλό αν κάνεις νέα γνωριμία είναι να προειδοποιήσεις την «άλλη πλευρά» για την… κατάστασή σου. Σκοπός, φυσικά, να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν πάλι δεν είσαι σόλο, μπορείς να «δέσεις» περισσότερο τον δεσμό σου διαμέσου δώρων, ταξιδιών, εκπλήξεων και γενικώς «αμοιβαίων παροχών υπηρεσιών». Δεν θα βγεις χαμένος/η, να το ξέρεις.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Στο εβδομαδιαίο πλάνο για σένα, Τοξοτάκι, είναι μια «σπιρτόζικη» καθημερινότητα, με πολλά «τυχερά» παιχνίδια και φλερτ. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκινήσεις με φίλους/ες και αγαπημένους/ες, όχι όμως πάντα για καλό! Μάλιστα, ο Άρης μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες. Ο λόγος είναι πως οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου θα είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε φανατικά εναντίον σου! Ίσως, μάλιστα,  τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου κι αν δεν έχεις εναλλακτικές, θα σου προτείνω να ακολουθήσεις -και εσύ- τη διπλωματική οδό.
Στα ερωτικά σου τώρα, όπως και για τους περισσότερους αυτό το διάστημα με ελάχιστες εξαιρέσεις, πριμοδοτείσαι περισσότερο αν είσαι σόλο. Για την ακρίβεια, εφόσον είσαι διαθέσιμος/η, θα ήταν λάθος να αδιαφορήσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που «στοχεύει» στην καρδιά σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ούτως ειπείν και έρωτα και καλοπέραση. Αν, ωστόσο, βρίσκεσαι σε σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν κρούσματα έντονης ζήλειας. Ίσως, μάλιστα, τα πράγματα «ξεφύγουν». Γι’ αυτό, τουλάχιστον, προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στην φωτιά»!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ευνοούνται ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις εκλάβεις ως «μη σοβαρές». Από την άλλη πλευρά, βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες «θυελλώδεις» στιγμές, προϊόν πάθους ή αντιζηλίας που έχουν να κάνουν, όμως, περισσότερο με τα επαγγελματικά και τον ευρύτερο κύκλο σου. Παράλληλα, ο Άρης σε θέλει σε εγρήγορση στη δουλειά σου, ώστε να μη χάσεις μέρος των δικαιωμάτων σου κι εδώ είναι που μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γοητεία σου – όπως και των Καρκίνων, είναι αυξημένη αυτό το διάστημα.
Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή σου, αφού, όπως όλα τα κυριαρχικά, με εξαίρεση τους Κριούς, ρέπεις προς τις καταχρήσεις και τα αποτελέσματα είναι… άγνωστα. Όσο για τα προσωπικά σου, σε προϊδέασα: Από τη μια πλευρά, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε μια «φωλιά», από την άλλη, όμως, σε περιμένουν ενοχλητικές εντάσεις και μάλιστα ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη για ερωτοτροπίες. Και σόλο με άλλα λόγια να είσαι και να μη θέλεις να «παίξεις», μάλλον θα χάσεις την υπομονή σου από μια επίμονη παρενόχληση. Μη φτάσεις, όμως, στα άκρα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Στην παρούσα φάση, αυξάνονται οι πιθανότητες να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε μια έξοδό σου, αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Κυρίως λόγω των… ερωτικών εμπειριών που θα ζήσεις στη διάρκειά του. Αν, βέβαια, είσαι σε σχέση, καλό είναι να προσέξεις μήπως εκτεθείς ή παρεξηγηθείς γιατί αυτό το σενάριο «παίζει δυνατά» στην προκειμένη. Να προσθέσω εδώ, για σένα που είσαι σόλο, ότι ακόμα και μια έντονη διαφωνία με κάποιον/α μπορεί να υποκρύπτει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που, όμως, σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσο που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, με τον Άρη να σε «τσιγκλάει» μπορεί να «ταρακουνηθείς» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη. Ακόμα, αν είσαι γονιός, έχε τα παιδιά σου από… κοντά γιατί μάλλον σού ετοιμάζουν εκπλήξεις και όχι απαραιτήτως ευχάριστες. Περισσότερη προσοχή, μάλιστα, καλείσαι να δείξεις εσύ του γ’ δεκαήμερου, γιατί σε κάθε τομέα τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για σένα. Τέλος, στα του χώρου σου, μάλλον θα ξεκινήσεις μια σειρά από αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα.
 

ΙΧΘΥΕΣ 

Ωθείσαι να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις και κυρίως ψυχικές μεταπτώσεις, που αφορούν στις σχέσεις με τους οικείους σου. Πρόσεξε, όμως, στην προκειμένη μήπως αδικήσεις πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτε ή απλώς έχουν τον δικό τους… καημό! Παράλληλα, η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σου. Είναι, δε, πιθανό να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή σε αποκτήματα που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.
pTtΣτα αισθηματικά σου, από την άλλη πλευρά, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά, κυρίως αν είσαι σε δεσμό – και να το ξέρεις, είσαι απ’ τους λίγους που αβαντάρονται σχεσιακά με το υπάρχον ταίρι τους. Μεταφράζω: Εκείνο που έχει προτεραιότητα για σένα είναι να «αποδείξεις» την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έναν απτό τρόπο. Τα ανάλογα, ωστόσο, ισχύουν και για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Οπότε, ζήτα για να λάβεις ένα δώρο που να το πιστοποιεί και δεν θα το μετανιώσεις σε καμία περίπτωση. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Άρης μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ανεπιθύμητες «παρενοχλήσεις», γι’ αυτό μην δίνεις και πολύ «αέρα» σε όσους/ες δεν χρειάζεται.