Kαι ο μήνας έχει 7: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για κάθε ζώδιο – αναλυτικές προβλέψεις

Δημοσιεύθηκε: 07/05/2019 14:30
Kαι ο μήνας έχει 7: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για κάθε ζώδιο - αναλυτικές προβλέψεις

Μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας αφενός όλοι βιώνουμε ακόμα έντονα την επιρροή της Νέας Σελήνης, αφετέρου έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλαγές. Στις 8 Μαΐου, μάλιστα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και εκπλήξεις. Eπίσης όμως και αντιδράσεις υπερβολικές – σε επίπεδο υστερίας. Ποιοι πρέπει να προσέχουν; Τα Σταθερά -Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι- και κυρίως όσοι έχουν γενέθλια το 1ο δεκαήμερο.

Από τα «πλοκάμια» αυτής της συνόδου δεν ξεφεύγει ούτε ο Λέων Αλέξης Τσίπρας. Aν έχει συναντήσεις με σημαίνοντα πρόσωπα, θα πρέπει να χειριστεί δύσκολες, ίσως κι επίπονες για τη χώρα καταστάσεις, διπλωματικά, αλλιώς θα… χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Με το πέρας της ημέρας, πάντως, όπως και τα ζώδια που προαναφέραμε, λόγω επίσης του Ήλιου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να… ξεκουραστούν. Η 9η Μαΐου, πάλι, καθώς η Αφροδίτη στον Κριού σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη, φέρνει τύχη περισσότερο σε Παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και Μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς), ιδίως σε όσους έχουν γενέθλια το 3° δεκαήμερο.

 

SOS 

Κυριαρχικά γενικότερα -Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι- προσοχή στις εξάρσεις σας. Θα γίνουν αφορμή για σοβαρές παρεξηγήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς σημαντική αιτία. Εσείς, δε, Καρκίνοι, προσέξτε παραπάνω και την υγεία σας. Ιχθείς και Παρθένοι προσοχή στο επαγγελματικό παρασκήνιο, που λειτουργεί εις βάρος σας. Και μάλιστα πολύ «δυνατά».  

LUCKY IN LOVE 

Για ακόμα μία εβδομάδα, συνεχίζεται το κλίμα της «απιστίας» που αφορά σχεδόν όλα τα ζώδια. Εξαίρεση, τα κυριαρχικά, που απλώς έχουν την τάση να… τσακώνονται με τους ανθρώπους τους. Οι υπόλοιποι, singles και μη, το διασκεδάζετε. Είτε παραμένετε πιστοί στο ταίρι σας, είτε όχι. Για πιο σταθερές καταστάσεις, πάντως, αναμείνατε τον Άρη στον Καρκίνο: απ’ τις 16 κι έπειτα θα γίνει εμφανής η… γλυκιά επιρροή του.

ΚΡΙΟΣ 

Μέχρι τις 11/5, μάλλον «τραβάς» τα προβλήματα απ’ «τα μαλλιά» και τα «μαντάτα» δεν θα είναι και τόσο της αρεσκείας σου. Αυτά αφορούν κυρίως τα ερωτικά σου, αν και επίσης στα οικονομικά και τα οικογενειακά σου προμηνύονται εντάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις, δε, θα αναγκαστείς να τερματίσεις μια κατάσταση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην την… ξεκινήσεις, αφού δεν θα αποβεί υπέρ σου. Νέα ξεκινήματα, πάντως, γενικότερα ευνοούνται αυτόν τον καιρό και κυρίως με την Πανσέληνο που έρχεται γρήγορα: γίνεται άμεσα, στις 19, στον άξονά σου, τον Ζυγό και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου.
Επίσης, την εντύπωση που έχουν οι άλλοι για σένα, η οποία ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη ή, στην καλύτερη, είναι παρεξηγήσιμη. Εσύ, από την άλλη, θέλεις να τελειώνεις με διάφορες καταστάσεις και πρόσωπα και να πας παρακάτω, οπότε θα αναλάβεις δράση. Εκεί όμως είναι που μπορεί να χάσεις το δίκιο σου, να κατηγορήσεις και να κατηγορηθείς. Δεν πρέπει, λοιπόν, να αφήσεις τον εγωισμό να νικήσει γιατί θα χάσεις τη σωστή κρίση σου και θα «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά». Μην ξεχνάς ότι το παν είναι να ωφεληθείς κι εσύ από τις αλλαγές. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η και να μην κινείσαι παρορμητικά. Όσο μπορείς τουλάχιστον. 
 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γι’ αρχή, Ταυράκι, να σου υπενθυμίσω ότι ο Ουρανός στο «σπίτι» σου σε θέλει πιο διεκδικητικό και πιο ανοιχτό σε νέα πράγματα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Κάτι που φαίνεται πως τώρα τελευταία έχεις… αμελήσει και «πατάς» σε γνώριμες μεθόδους για να πετύχεις ό,τι επιδιώκεις. Το θέμα, ωστόσο, όπως ήδη θα διαπίστωσες και με τη Νέα Σελήνη, είναι πως δεν βρίσκεις «συμμάχους» κάθε στιγμή και δεν συμφωνούν όλοι -ούτε καν οι μισοί- μαζί σου. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να προσγειωθείς και να αλλάξεις τακτική για να προοδεύσεις; Ένα είναι το βέβαιο, ότι θα χρειαστεί να γίνεις πιο ανεκτικός/ή στη διαφορετικότητα και να υιοθετήσεις καινοφανείς πρακτικές.
Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Ακόμα, τίθενται ζητήματα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και εδώ είναι που δεν θα πρέπει να μη βιαστείς να κρίνεις ή να πράξεις, αν δεν έχεις πληροφορηθεί τα πάντα σχετικά με μια κατάσταση που σε απασχολεί. Πρώτα, λοιπόν, μάθε ό,τι πρέπει και έπειτα πράξε κι εμείς μαζί σου. Κατά την Πανσέληνο, πάντως, να το ξέρεις, στις 19 Μαΐου μπορείς ν’ αλλάξεις τα πάντα στα προσωπικά σου. Λίγη υπομονή κάνε και όλα θα πάνε πρίμα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με τον Δία απέναντί σου, μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σού προσφέρονται «στο πιάτο». Συγκεκριμένα, μπορεί να σου γίνει μια καταπληκτική πρόταση συνεργασίας, την οποία είναι απαραίτητο να αποδεχθείς, αφού θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, ανεξαρτήτως διάρκειας. Γενικότερα, από τις 6/5 τα άστρα σού χαμογελάνε στους περισσότερους τομείς. Μάλιστα, μέχρι τις 16/5 ο Άρης είναι για σένα ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού κινείται στο ζώδιό σου κι ανάλογα με τις… παρέες που κάνει θα είναι και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Για αρχή, όμως, φαίνεται πως φέρνει μια αντιπαράθεση που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα δικαστήρια. Συνεχίζει με εντελώς άστοχες ενέργειες που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον μπούσουλα στα εργασιακά.
Αλλά, το καλύτερο στο φυλάει για το τέλος. Τι εννοώ; Ό,τι μπλεξίματα κι αν αντιμετωπίσεις, όχι μόνο θα κερδίσεις, αλλά θα «σκίσεις»! Όσο για τα αισθηματικά σου, προφανώς «κυοφορούνται» απιστίες από σένα ή το ταίρι σου κι αν δεν θες να λήξει μια κατάσταση, μην τις πράξεις. Μετά τις 15/5, δε, είναι «στα σκαριά» κάτι παράνομο, αλλά και πιο τρυφερό. Προσοχή, βέβαια, αν ξεκινήσεις κάτι, μετά ίσως δεν μπορείς να ξεμπλέξεις. Από ‘κει και πέρα, το πόσο σε νοιάζει το alter egoσου αν δεν είσαι σόλο, «παίζεται».
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου και έχεις απόλυτο δίκιο να προβληματίζεσαι για την πορεία τους. Ακόμη, όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, να ελπίζεις στα καλύτερα αφού το σύμπαν δεν θα σε αφήσει έτσι. Από την άλλη πλευρά, έρχονται χαρές στη ζωή σου, έστω και υπό μορφή… πυροτεχνήματος! Επιπλέον, μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική αναφορικά με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, όσο ο Άρης διέρχεται από τους Διδύμους, έρχονται και εντάσεις στην καθημερινότητά σου.
Στην προκειμένη, οφείλεις καταρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από «καπρίτσια κακομαθημένων» και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα επείγοντα προκύψουν, αφού εκεί είναι που θα λάμψει το «άστρο» σου! Ακόμα, μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου προς την εκμάθηση πραγμάτων, αφού πρόκειται για περίοδο που ευνοεί περαιτέρω γνώσεις/απόκτηση δεξιοτήτων. Βέβαια, πρέπει να δώσεις προσοχή στην υγεία σου ως τις 10/5. Έπειτα, θα έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, δε, (16/5), θα τεθεί επί τάπητος και ένα ζήτημα σπιτιού, με μια νέα αρχή να είναι προ των πυλών. Αν, τέλος, είσαι σε σχέση μην προκαλείς εντάσεις.
 

ΛΕΩΝ 

Οι παρέες σου τείνουν να γίνουν ετερόκλητες, αλλά, έχοντας ως κοινό παρονομαστή το καλώς εννοούμενο «ψώνιο», οι μέρες σου αναμένεται τελικά να είναι ευχάριστα διαφορετικές από άλλες. Επιπλέον, θα κάνεις το «σόου» σου απέναντι σε ένα κοινό και θα το διασκεδάσεις, παρέα κιόλας πιθανόν με το ταίρι σου. Το οποίο ταίρι σου δεν θα κρύψει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Τοξότη μπορείς να συνδυάσεις προσωπική καλοπέραση -ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν είσαι single, από το… παιχνίδι-, ενώ φαίνεται πως θα ανταμειφθείς ζώντας διασκεδαστικές, αν μη τι άλλο, καταστάσεις που έχουν να κάνουν τόσο με σένα όσο και με τους πλέον οικείους σου.
Κατά τα άλλα, τα… φεγγάρια σε θέλουν «δεμένο/η» σε επαγγελματικές υποχρεώσεις: «στοχοποιούν» την καριέρα σου με τη διαφορά πως η μεν Νέα Σελήνη που ήδη πέρασε, «απαιτεί» να κλείσεις τους λογαριασμούς του παρελθόντος και να σταθείς συμβιβαστικά ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ενώ η δεύτερη -η Πανσέληνος στις 19/5- λειτουργεί ανανεωτικά και κατ’ ουσίαν λυτρωτικά απέναντί σου, στηρίζοντας εμπράκτως την εξέλιξή σου μακριά από λάθη του παρόντος – και (εννοείται) του παρελθόντος. Εκμεταλλεύσου την από τώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι τίποτε και κανένα, αφού μια συνεργασία μπορεί να σε αποπροσανατολίσει ή ακόμη και να σε παρασύρει σε παγίδα. Στη συνέχεια, βέβαια, τα πράγματα θα αλλάξουν υπέρ σου, αλλά θέλει πολλή προσοχή σχετικά με τις επιλογές σου, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η συνέπεια θα είναι να χάσεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Ακόμα όμως και να χάσεις κάποια ευκαιρία που θεωρείς σημαντική, μην απογοητεύεσαι: «πριμοδοτούνται» ταξίδια και επιμορφωτικές δραστηριότητες, κυρίως κατά την Πανσέληνο – στις 19 του μήνα.
Σχετικά με τα ερωτικά σου τώρα, αυτό το διάστημα μάλλον θα αποδειχθεί σχετικά «σκληρό» ή άγονο για τις ερωτικές βλέψεις σου κι αν ελπίζεις σε κάτι το διαφορετικό που θα σε ανανεώσει, δεν έχεις παρά να περιμένεις το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο (15/5). Ίσως, μάλιστα, το «καλό» συμβεί αναπάντεχα και με αυτό εννοώ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει κάτι… συναρπαστικό με έναν φίλο ή μια φίλη, ωστόσο, το σχεδόν ταυτόχρονο πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο ίσως φέρει εντάσεις. Αν θες να τις αποφύγεις, μη λες τίποτα σε τρίτους για το πρόσωπο που σε νοιάζει.
 

ΖΥΓΟΣ 

Το συγκεκριμένο διάστημα οι πλανήτες αναδεικνύουν/φέρνουν στην επιφάνεια τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς, ωστόσο, να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Κατά τα άλλα, οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα «προδιαθέτουν» εξελίξεις στα οικονομικά σου και ειδικότερα αναφορικά με δάνεια, αποζημιώσεις και ρυθμίσεις χρεών, έχουν όμως διόλου διαφορετική χροιά. Η μεν Νέα Σελήνη στις 5/5 ήδη σού έδειξε πως χρειάζεται να είσαι προσανατολισμένος/η σε μια συμβιβαστική πολιτική και μια λελογισμένη διαχείριση των πραγμάτων, αφού μόνο έτσι θα βγάλεις κάποια άκρη. Εξάλλου, πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις, το ξέρεις καλά αυτό…
Βέβαια, οσονούπω -στις 19/5- έρχεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου που «υποστηρίζει» πιο ρηξικέλευθες λύσεις στα πλαίσια μιας συνολικής απελευθέρωσής σου από δεσμεύσεις κι εδώ όσο πιο «παράτολμα» φερθείς, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείς. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση, αρκεί να μην κάνεις ακριβώς το… ανάποδο από αυτό που πρέπει ως προς το timing! Σχετικά με τα προσωπικά σου, για φινάλε, αν είσαι σόλο, μην ξεκινήσεις κάτι ως τις 10/5, αφού μόνο προβλήματα θα σου φέρει.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ενδέχεται να δημιουργηθούν παράδοξες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή απλώς να νιώσεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος». Με σένα, λοιπόν, καθαρά έχει να κάνει το αν θα… μείνεις ή θα φύγεις! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη επιμένει να σου παρέχει ανέσεις κι ευκολίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να προβείς σε έξτρα αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς. Φαίνεται μάλιστα να έχουν προτεραιότητα τα είδη ένδυσης ή επικοινωνίας. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα κερδίσεις μέσω, ενδεχομένως, νομικών διεκδικήσεων – περισσότερα κιόλας απ’ όσα υπολόγιζες.
Κατά τα άλλα, γενικότερα στα εργασιακά σου, βάζε στα πλάνα σου και τρίτους, που σε κάποιες περιπτώσεις θα ανταποκριθούν απέναντί σου με τη δέουσα σοβαρότητα ή υπευθυνότητα, κάποιες άλλες όμως θα σε τρελάνουν με τα καμώματά τους, εισάγοντας «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου. Οι πρώτοι, λογικά, ήδη εμφανίστηκαν με τη Νέα Σελήνη στις 5/5. Υπάρχουν όμως και οι… Σεληνιασμένοι της δεύτερης κατηγορίας, που θα αναλάβουν δράση με την Πανσέληνο στις 19/5, απειλώντας να σε κάνουν να ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες. Όπως αντιλήφθηκες, αν σε ενδιαφέρει να εξελιχθείς και μέσω «αντιφρονούντων», χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις. Μπορείς;
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Προβλέπονται συζητήσεις και μετακινήσεις περισσότερες από όσες συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού θα προκύψουν και άνευ ουσίας καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα βιώσεις όμορφες εναλλαγές παραστάσεων, «πακέτο» με ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που, αν και επαγγελματικές, θα αποδειχθούν και ψυχαγωγικές. Στα παραπάνω, πολύ θετικά για σένα, «μαντάτα» προφανώς συμβάλλει ο Δίας στο ζώδιό σου. Όχι βέβαια πως τα πάντα στη ζωή σου θα κυλήσουν «αναίμακτα»: οφείλεις να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα αναφορικά με τα οικονομικά σου καταρχάς. Κυρίως να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου, αν και το ιδανικό θα ήταν να μην κάνεις απολύτως τίποτε το συγκεκριμένο διάστημα. Ό,τι κι συμβεί, πάντως, δεν θα χάσεις»: τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5 που μόλις σου είπε ένα γλυκό «γεια», όσο και η Πανσέληνος στις 19/5 πριμοδοτούν εξελίξεις στα εργασιακά σου, κάτω όμως από ένα πολύ διαφορετικό πρίσμα. Γιατί η πρώτη ορίζει περισσότερο συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις άμεσα, ώστε να χάσεις όσο το δυνατόν λιγότερα σε δικαιώματα/χρήματα, ενώ η δεύτερη σού υποδεικνύει απλώς να κάνεις μια νέα αρχή. Όσο για τα αισθηματικά σου, προσοχή στις απιστίες – «ρέπεις» τρελά σε αυτό (και σε… εμπνέει).
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σχεδόν έντεκα μήνες τον χρόνο, εργασιομανής και πολύ φιλόδοξος/η γαρ, ασχολείσαι με δουλειές και μόνο. Όχι πως θα πάψεις να το κάνεις, ίσα-ίσα που επιβάλλεται μπας και προλάβεις να ξεμπροστιάσεις όλους/ες εκείνους/ες που «στήνουν» καταστάσεις στην πλάτη σου. Και ναι μεν ο Δίας στον Τοξότη θα σου τις αποκαλύψει, αλλά μάλλον όταν πια θα είναι αργά. Σημασία, λοιπόν, έχει να είσαι απίκο διά παν ενδεχόμενον. Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις, όσο και να προστατέψεις την υγεία σου από μικροϊώσεις. Όσο για τα αισθηματικά σου τώρα, αν είσαι μόνος/η, θα βρεθεί ένα πρόσωπο που πρώτον θα μπορείς να το… κυκλοφορήσεις και θα σε κάνει περήφανο.
Μη βιάζεσαι, ωστόσο: το πράγμα θα πάει αργά, χωρίς περιττούς ενθουσιασμούς και επιπολαιότητες. Βέβαια, να σου το επισημάνω από τώρα, η Πανσέληνος στις 19/5 θα σε «ταράξει» με πρόσωπα και καταστάσεις που κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό σου κι εδώ το κακό είναι πως δεν μπορείς να τα διατάξεις να συμφωνήσουν μαζί σου, όπως ίσως κάνεις στις δουλειές σου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και ο έρωτας που όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά, αλλά ούτε και συμβάσεις κι άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξεις. Μια χαρά… μπλέξιμο προβλέπεται!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Νέες αφίξεις στον χώρο σου, μπορείς όμως κι εσύ να μετακομίσεις εκεί όπου νιώθεις πως θα συναντήσεις τα όνειρά σου! Γενικότερα, όλο αυτό το διάστημα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου σε απασχολούν και το θέμα είναι πως, αναγκαστικά, δίνεις προτεραιότητα στα «πρέπει». Στα οικονομικά τώρα, απάτες και ουτοπίες σε… πολιορκούν, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις τα πιο σημαντικά για αργότερα, που θα σε ευνοεί περισσότερο κιόλας ο Δίας. Ανάλογα χαοτική προμηνύεται η κατάσταση και στα προσωπικά σου, αλλά εκεί δεν σε φοβάμαι, αφού δεν σε ξενίζει το χάος. Εξάλλου, τα πραγματικά καλά θα τα δεις με τον Άρη στον Καρκίνο – από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.
Πλην όμως, μόνον αν είσαι δεσμευμένος/η και σκοπεύεις στο να πας ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Για τους/τις singles, καλύτερα ό,τι κάνουν να γίνει τώρα, με τον Άρη στους Διδύμους, που ευνοεί -τα μάλα- τα «παιχνίδια». Παράλληλα, όμως και τις απιστίες, οπότε για… χαλαρώστε λιγάκι, γλυκά μου, αν είστε σε δεσμό. Ακόμα, αναμένονται αναγκαία έξοδα, είτε για την ρύθμιση εκκρεμών υποθέσεών σου, είτε για λόγους υγείας, ενώ και στα εργασιακά σου μπορεί να υπάρξει άγριο «στρίμωγμα». Μην σε «παίρνει από κάτω».
 

ΙΧΘΥΕΣ 

Σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι δουλεύεις… δουλεύοντας τους άλλους και με αυτό εννοώ παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως σε συμφέρει, Κατά περίπτωση σαφώς. Παράλληλα, τόσο η Νέα Σελήνη που σε «τσίμπησε» στις 5/5 όσο και η επερχόμενη Πανσέληνος στις 19/5 ενισχύουν την πιθανότητα να ταξιδέψεις, αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, με την πρώτη να «τονίζει», ειδικά αυτές τις μέρες, περισσότερο εκείνα που πρέπει να γίνουν -με τις δέουσες καθυστερήσεις, ωστόσο- και την δεύτερη να λειτουργεί απελευθερωτικά, ανοίγοντάς σου καινούριους ορίζοντες.
Σχετικά με τα οικονομικά/επαγγελματικά σου, έχεις μεν τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, αλλά συγχρόνως εξακολουθούν να υφίστανται παρασκηνιακές ενέργειες που μάλλον δεν θα σου βγουν σε καλό. Είτε εσύ είσαι αυτός/ή που «δουλεύεις» τους άλλους, είτε όχι. Στα ερωτικά σου, τέλος, αν έχεις προβλήματα, υπομονή ως τις 16/5 που θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο. Ως τότε, αναμένονται εντάσεις που θα σε ωθήσουν πιθανόν και σε άλλη αγκαλιά. Ίσως, όμως, πάθεις κι εσύ ανάλογη «ζημιά». Προσοχή στη συμπεριφορά σου, λοιπόν, αν δεν επιδιώκεις να οδηγηθεί η σχέση σου σε ρήξη. Κι εδώ το ερώτημα είναι: Μήπως το θέλεις, τελικά; Αν όχι, έχε τον νου σου «ψάρι». Θα αναγκαστείς να κολυμπήσεις στη… στεριά. 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.