Τάσος Κωστής: «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

19 Απριλίου 2022 15:55

Τάσος Κωστής: «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

O Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη.

Τάσος Κωστής: «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

«Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης».

«Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα.

Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του».

«Τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».

Τάσος Κωστής: «Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος»

Ο Τάσος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του με τις αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές και την μάχη του με τον καρκίνο.

Μίλησε με πολύ αγάπη για τη σύντροφό του
«Ήθελα η γυναίκα μου να είναι στήριγμά μου, να είναι δίπλα μου, να προχωράμε μαζί. Το σπίτι μου το θεωρώ ιερό μου. Σε μία οικογένεια πρέπει να σέβεσαι το σπίτι σου, σαν τον λύκο να μην βρωμίζεις τη φωλιά σου. Η γυναίκα μου ήταν ένα μικρό που σμίλεψα, ήταν 21 ετών. Στα 28 μου άρχισα να κοιμάμαι βράδυ, όποτε έβρισκα κοιμόμουν, η ζωή μου ήταν 24ωρου. Μέχρι τα 28 μου ζούσα έντονα τη ζωή μου φλερτ κτλ όχι ναρκωτικά.

Όταν αποφάσισα ότι αυτή η ζωή δεν βγάζει, αποφάσισα ότι τα έκανα όλα και δεν βγαίνει η καριέρα, είπα στοπ και θα κάνω οικογένεια και θα αφοσιωθώ στη δουλειά μου

Πάλεψε με τον καρκίνο
«Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω πάντα με το μυαλό μου να τα δουλεύω.

Μου λέει ο γαστρεντερολόγος στο «Μεταξά» ότι θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι ακριβώς μπροστά μου».