«Τhe Bachelor»: Μπήκε στο Netflix!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιουνίου 2023 10:19

Μετά την είσοδο της σειράς «Maestro» στο Netflix, στη δημοφιλή πλατφόρμα εντάχθηκε και το «Τhe Bachelor», η δεύτερη ελληνική παραγωγή, η οποία καταγράφει μία τόσο σημαντική επιτυχία.

Η σειρά ταινιών (τρεις στο σύνολο) που έκανε θραύση τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, είναι διαθέσιμη πλέον στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming, Netflix!

Πρόκειται για τη δεύτερη ελληνική παραγωγή που κάνει παγκόσμια επιτυχία και γίνεται ευρέως γνωστή.

H υπόθεση της πρώτης ταινίας έχει ως εξής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η παραγωγή έχει ως εξής: Το λάθος μιας νύφης φέρνει κοντά τέσσερις παλιούς φίλους, μια πρώην που λατρεύει το τανγκό και έναν πεθερό αποφασισμένο να καταστρέψει μια αγάπη με τη νεκροφόρα του».

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης.

Tη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Σωτηρόπουλος, ενώ το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα.

Η πλοκή του «Τhe Bachelor 2» είναι η ακόλουθη: Μια νέα ευκαιρία για μπάτσελορ πάρτι προκύπτει όταν ένας παλιός φίλος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αλλά το κύριο γεγονός, ο γάμος, συνοδεύεται από πολλά δράματα.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας και Βασιλική Τρουφάκου.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου και το σενάριο των Ρένα Ρίγγα και Κώστς Βαζάκα.

Τέλος, η σύνοψη του «Τhe Bachelor 3» έχει ως εξής: Ο Τζίμης συγκεντρώνει τους φίλους του για ένα από τα θρυλικά τους μπάτσελορ πάρτι. Τα πράγματα αρχίζουν καλά αλλά σύντομα ένα απροσδόκητο γεγονός διαταράσσει τον γάμο.

Παίζουν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Γερονικολού, Βίκυ Κάβουρα, Jerome Kaluta, Κόρτνεϊ Πάρκερ και Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το σενάριο έγραψε η Ισιδώρα Χατζηβασιλείου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου 2016, ενώ οι υπόλοιπες δύο ακολούθησαν τον Δεκέμβριο του 2017 και του 2018, αντίστοιχα.

Όλες κατέγραψαν εμπορική επιτυχία καθώς αγαπήθηκαν από μεγάλο μέρος του κοινού.