Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η πολιορκία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η πολιορκία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στη θάλασσα, φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε στην αμμουδιά με τη χαρά της, όπως η ίδια σημείωσε να είναι απερίγραπτη!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε μάθημα ζωής και ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών της απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους. Παράλληλα το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της όλο και μεγαλώνει.

Μην αποκλείσετε πλέον τις τηλεοπτικές προτάσεις για το κορίτσι που έγινε σύμβολο δύναμης έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι. Αφού το όνομά της ακούστηκε έντονα σε τρία κανάλια. Για να δούμε…

* Έκλεισε οριστικά το δίδυμο για την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ. Η συμφωνία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά είναι δεδομένη. Αυτό που απομένει είναι η τυπική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του νέου πρωινού της κρατικής τηλεόρασης.

* Την τυπική έγκριση περιμένουν και οι Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου. Οι οποίοι θα αναλάβουν την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

* Αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της για να γίνει κοκκινομάλλα η Μαρία Καβογιάννη.

Αλλά κι αυτό έγινε για τις ανάγκες του ρόλου της στο Μία Νύχτα του Αυγούστου, το σίκουελ δηλαδή της σειράς Το Νησί όπου και πρωταγωνιστεί.

* Μετά το Δεκαπενταύγουστο αναμένονται εξελίξεις για το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα της Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του J2US. Άλλωστε, η παραγωγή είναι τώρα διακοπές. Πάντως, κάποιοι επιμένουν ότι δεν έχει καεί το χαρτί της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Αν και τονίζουν ότι είναι δύσκολο. Όχι όμως και απίθανο.

* Μια και ο λόγος για την Μπακοδήμου, να σας πούμε ότι δεν θα κινηθεί για αντικαταστάτη του Βαγγέλη Γιαννόπουλου. Ο οποίος είχε κλείσει για καθημερινό και όχι για Σαββατοκύριακο. Η ομάδα θα μείνει όπως είναι τώρα. Η Μαρία Μπακοδήμου θα έχει τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Θέμη Καίσαρη, την Παρθένα Χοροζίδου καθώς και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα από το Love it.

* Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν βγήκαν… εκτός υπηρεσίας, αλλά μπήκαν στο Εκτός Υπηρεσίας της ΕΡΤ. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια υποδύθηκε με εκπληκτικό τρόπο τον Παναγιώτη. Μαζί του θα είναι και ο Κώστας Φιλίππογλου, ο νομάρχης που έκανε άνω κάτω το Διαφάνι.