Τηλεοπτικά σφηνάκια: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου

Ό,τι αγαπώ. Έτσι θα λέγεται η νέα μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου στο Open. Την αποκάλυψη έκανε η παραγωγός της, Βίκυ Λάσκαρη. Να σημειώσουμε ότι η Λάσκαρη έκανε την παραγωγή και για το Στην Υγειά μας, ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου θα είναι κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με τον έτερο… Απαράδεκτο, Σπύρο Παπαδόπουλο. Η εκπομπή του αγαπημένου ηθοποιού θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτέμβρη. Μάλιστα, μπήκε στο στούντιο το Σάββατο για το τρέιλερ και η Λάσκαρη ανέβασε ένα backstage βίντεο.

 

* Αφού αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, να σας πούμε ότι με διπλό επεισόδιο θα γίνει η πρεμιέρα του Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ. Και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 22.00. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το αστυνομικό θρίλερ θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 22.00.

* Μία ακόμα επιβεβαίωση του ciao.gr, αυτή τη φορά για την Κλινική.

Ενώ υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα κοπεί τη νέα σεζόν από τον ΑΝΤ1, τελικά συνεχίζεται κανονικά όπως σας είχαμε αποκαλύψει. Ήδη, το τρέιλερ της σειράς βγήκε στον αέρα. Και η Κλινική κάνει πρεμιέρα των νέων επεισοδίων τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 16.00.

* Νέα αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ, αφού σε διαδικασία εξόδου από τον σταθμό είναι και ο Μάρκος Δεϊμέζης. Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να αναθέσει τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου τα οποία παρουσίαζε έως τώρα ο Μάρκος Δεϊμέζης στη Λένα Φλυτζάνη. Και ο άνκορμαν ετοιμάζεται για νέα τηλεοπτική στέγη, έπειτα από την πολυετή συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου. Ίσως αυτή η στέγη να είναι το Action 24, από το οποίο του προτάθηκε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο.

* Το Mega ποντάρει πάρα πολλά στη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Και πιστεύει σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γι’ αυτό και η νέα κωμική σειρά θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Πάντως ακόμη δεν έχουν φιξαριστεί οι ημέρες.

* To DoT μας τελείωσε από τον ΣΚΑΪ, αλλά μην το αποκλείσετε να μετακομίσει στον ΑΝΤ. Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είναι καθόλου αρνητικό, όπως φάνηκε στην πρώτη κουβέντα που έγινε.