Το.. «ΟΧΙ» του Ατζούν σε παίκτες του «Big Brother» για το «Survivor»

23 Νοεμβρίου 2020 14:30

Μια φαεινή ιδέα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για το «Survivor» όταν και αν βγει απορρίφθηκε πριν καλά – καλά ειπωθεί. Έμαθα πως Έλληνες στελέχη της παραγωγής της Acun Medya πρότειναν κάποιοι από τους παίκτες του «Big Brother» μετά το τέλος του ριάλιτι να μετακομίσουν στον Αγιο Δομίνικο παίρνοντας μέρος στο «Survivor».

Προφανώς στους μαχητές όμως το concept δεν προχωράει… Για παράδειγμα ακούστηκε για τους δίδυμους, τα αδέλφια Βαρουξή. Ο Ατζούν είπε κατηγορηματικά «όχι» όπως βέβαια και τα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Αφενός γιατί θέλουν φρέσκα πρόσωπα αφετέρου διότι αν κάποιος από το «Big Brother» έμπαινε στο ριάλιτι θα είχε προβάδισμα στην ψήφο του κοινού σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην ομάδα των διάσημων δεν αποκλείεται να δούμε παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε άλλα ριάλιτι στο παρελθόν. Όπως για παράδειγμα στο “Power of Love”. Αυτοί θα κατευθυνθούν στην ομάδα των διάσημων. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα για συμμετοχή υποψήφιων που έφθασαν στην τελική φάση του «Big Brother» όμως δεν τους είχαμε δει ποτέ να μπαίνουν στο σπίτι άρα δεν έχουν εκτεθεί στη δημοσιότητα.