Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό μονοπωλεί την ημέρα

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 07:45

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό μονοπωλεί την ημέρα και απογειώνει συναισθηματικά και ψυχολογικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Η ανάγκη να επεκταθούμε σε όλα τα επίπεδα είναι διάχυτη καθώς η αισιοδοξία κυριαρχεί και μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό δίνει το έναυσμα για καινούργια ξεκινήματα.

Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε ότι μας ευχαριστεί. Καθώς νιώθουμε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να μας συντροφεύουν σε κάθε μας κίνηση. Πρωταγωνιστής και πάλι είναι η προσωπική μας ζωή αφού τα βλέμματα είναι στραμμένα στον άνθρωπο που θέλουμε στο πλευρό μας. Ή σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας και μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με γενναιοδωρία για να θεμελιώσουμε μία θετική και ουσιαστική σχέση. Επαγγελματικά, σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά δημιουργικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Που θα μας δώσουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε για το ταλέντο και την προσπάθειά μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο

Δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις στον χώρο της δουλειάς και γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν. Νωρίς το πρωί το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με κατανόηση και θετική διάθεση. Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια βρίσκουν λύση καθώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα ποιες είναι οι καλύτερες αποφάσεις και επιλογές και προχωράμε με αποφασιστικότητα.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο απογειώνοντας την ενέργεια και την επιθυμία για δράση. Οικονομικές διεκδικήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς αιφνιδιαζόμαστε ευχάριστα από προτάσεις και συνομιλίες στον χώρο της δουλειάς. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και να προσπαθήσουμε για την απόλυτη κάλυψη τους καθώς οι συνθήκες το ευνοούν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες σε όλα τα επίπεδα.

myastro