Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 14:00

Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2021 και όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να τον θυμούνται.

Ερωτήματα βέβαια προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ότι ένας δρόμος στη Θεσσαλονίκη μετονομάστηκε σε οδός «Τόλη Βοσκόπουλου». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διέψευσε την είδηση, αναφέροντας ότι δεν έχει συμβεί αυτό, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή και να ψηφιστεί μία τέτοια απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού και Προέδρου του ΕΟΤ αναφέρει: «Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη». «Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη».

Έτσι λοιπόν, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, μάλλον η πληροφορία ανήκει σε κάποιον θαυμαστή του σπουδαίου καλλιτέχνη που θα επιθυμούσε να υπάρχει ένας δρόμος με το όνομά του στη Θεσσαλονίκη.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομά του

Οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομα του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου. Η ίδια η Άντζελα Γκερέκου με ανάρτησή της έκανε γνωστή την είδηση.

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει την ταμπέλα που γράφει «Οδός Τόλη Βοσκόπουλου».

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο. Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη.Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ήταν 20 Ιουλίου 2021 όταν πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα με την είδηση του ξαφνικού χαμού του Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού.

Μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα τον πρόδιδε ξαφνικά η καρδιά του και ο ίδιος θα άφηνε την τελευταία του πνοή εκείνο το μεσημέρι.

Πιο πολύ όμως η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη που είχαν αποκτήσει, η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν εκείνες που ακόμη και σήμερα η σκέψη πως δεν είναι η κοντά τους είναι μη διαχείριση.