Κάν’ το όπως η Τόνια Σωτηροπούλου: Φτιάξε το αδυνατιστικό smoothie της και ακολούθησε το workout της (φωτογραφίες)

9 Απριλίου 2019 12:03

Σας έχω ξαναγράψει ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σας δεν είναι ούτε οι σαλάτες ούτε τα γλυκά – όσο light και αν πιστεύετε πως είναι, άρα (υποτίθεται πως) δεν θα σας βλάψουν. Το top είναι τα φρούτα και η κορμάρα Τόνια Σωτηροπούλου το γνωρίζει καλά. Ποια είναι, λοιπόν, η πρότασή της για όλες; Μα τι άλλο από ένα smoothie με φρέσκα φρούτα.
 
Πώς θα το φτιάξετε; Τα πράγματα είναι απλά. Βάλτε φράουλες, μπανάνα, μύρτιλλα, σμέουρα, μούρα, κουρκουμά, σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου και σκόνη πρωτεΐνης στο μίξερ σας και τέλος. Αυτό το smoothie αποτελεί το τέλειο γεύμα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, καθώς περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, δεν περιέχει πολλές θερμίδες, ενώ χαρίζει και λάμψη στο μουτράκι. Τι άλλο θέλετε.
TIP
H Τόνια, πέραν του ότι προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται συστηματικά. Πηγαίνει σε fit studio, βάζει τα κολάν ή τις φόρμες της και του… δίνει και καταλαβαίνει. Βαράκια, χορός, τεντώματα σε ειδικούς πάγκους που χρειάζονται αντοχή και πείρα, όλα συγκαταλέγονται στο «μενού» της. Ξέρει, βλέπετε, πως μία και μόνη άσκηση δεν φτάνει για να μην έχεις ατέλειες. Χρειάζεται ξεχωριστό workout για κάθε σημείο του κορμιού. Το δε γεγονός πως είναι πολύ νέα γυναίκα, επομένως θα μπορούσε να τα αφήσει όλα αυτά τα «βάρβαρα», τα δύσκολα -για εμάς- για… άλλη ώρα, δεν λέει κάτι. Με την καθημερινή προπόνηση, το κορμί συνηθίζει. Η άσκηση γίνεται τρόπος ζωής. Όπως το φαγητό, ο ύπνος, ό,τι κάνουμε στο 24ωρό μας. 
Μιμηθείτε την ηθοποιό και δεν θα χάσετε: θα λάμψετε ψυχή τε και σώματι.
Nτονατέλλα Αδάμου