Τούνη – Αλεξάνδρου: Σε ποιον πρότειναν να βαφτίσει το παιδί τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 09:53

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αμέτρητα φιλιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν την επιλογή του νονού του γιού τους.

Η influencer Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της και παρουσιαστής, Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι πρόσφατα έγιναν γονείς, έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση του μωρού τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει πρόταση στον Γιώργο Μανίκα προκειμένου να βαφτίσει τον γιο τους και πλέον αναμένει την απάντησή του.

«Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της κουμπαριάς. Αυτή η ιδέα δεν έχει πέσει από τους followers μόνο. Φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Γιώργο Μανίκα να τους βαφτίσει το παιδί που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη και ο Γιώργος είναι στη διαδικασία που το σκέφτεται πολύ», ανέφερε σχετικά στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο Γιώργος Μανίκας είναι καταπληκτικό παιδί, χαμηλών τόνων, είναι πολύ καλός μπαμπάς και ενδιαφέρεται πολύ για τον γιο του», ανέφερε από την πλευρά της, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τον γνωρίζει καλά.

Από εκεί και πέρα, το σώμα της Τούνη αρχίζει πλέον να επανέρχεται, σιγά σιγά, στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα.

Η επιχειρηματίας έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο τον γιο της, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Αλεξάνδρου.

Η Τούνη, από την ημέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα.

Προ ημερών αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της μόλις δώδεκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Έχει δώδεκα ημέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη δεν έχει αρχίσει διατροφή – κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα – ωστόσο χρησιμοποιεί αρκετές κρέμες».