Τζένη Καζάκου: «Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη»

13 Φεβρουαρίου 2022 19:15

Τζένη Καζάκου: «Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη»

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»μίλησε για το πως ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά. Η οποία κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν.

Τζένη Καζάκου: «Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη».

Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια και από μικρή έχει αντιμετωπίσει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήταν ωραίο και τρομαχτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας».

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται», είπε για τον χωρισμό των γονιών της.

«Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη», δήλωσε. Και πρόσθεσε πως όταν ήταν φοιτήτρια στην δραματική σχολή δεν ήξερε πως θα έπρεπε να απευθύνεται στον παππού της, Κωνσταντίνο Καζάκο, που ήταν και καθηγητής της.

«Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως είναι περήφανη για την οικογένειά της.

Η ίδια δήλωσε πως έχει πολλούς δαίμονες που την προβληματίζουν. Αγαπάει πολύ το σκοτάδι και την συγκινεί ότι περιέχει πόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=gySfqvLJrbg