Βάσω Λασκαράκη: Η φωτογραφία που ανέβασε χωρίς φίλτρα και γκρέμισε το Instagram

22 Μαΐου 2022 14:03

Ο μιντιάκιας: έδωσε τα χέρια με τους Ρέππα - Παπαθανασίου η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα των social media με εκατοντάδες χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός τόλμησε να ανεβάσει φωτογραφία χωρίς κανένα φίλτρο όπως υποστηρίζει η ίδια καταφέρνοντας με ένα και μόνο post να αποσπάσει εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια.

Βάσω Λασκαράκη: Η φωτογραφία χωρίς φίλτρο που γκρέμισε το Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να μιλούν για το baby face της ηθοποιού αλλά και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Φυσικά υπήρχαν και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση της με τους χρήστες να αναφέρουν πώς η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία με ειδικά φίλτρα ώστε να φαίνεται αρετουσάριστη.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει δηλώσει ανοιχτά ότι βρίσκεται σε μία μόνιμη δίαιτα τα τελευταία χρόνια προσέχοντας το σώμα της αλλά κυρίως την διατροφή της για να διατηρεί αψεγάδιαστη και λαμπερή την επιδερμίδα της.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αναφέρεται όχι μόνο στα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και στις κοινωνικές εξελίξεις και την επικαιρότητα με την ίδια να παίρνει ανοιχτά θέση.

Μιλώντας για την καραντίνα εξομολογήθηκε πώς κατάφερε αυτά τα δύο χρόνια να κρατήσει τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή αλλά και την οικογένειά της.

Πώς είναι η ζωή μας από την πανδημία και μετά;

Πιστεύω πως όλοι αναρωτιόμαστε τι άλλο θα μας ξημερώσει, τι άλλο θα μας συμβεί. Έχουμε μια αβεβαιότητα. Για να μην τρελαθούμε, όμως, το λογικό θα είναι να σκεφτόμαστε το σήμερα. Για το αύριο, ότι και να έρθει, να λέμε «πρώτα ο Θεός, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό». Ποιος θα περίμενε ότι θα κλεινόμασταν στο σπίτι μας και ότι δεν θα δεχόμασταν ούτε τους φίλους μας;

“Στη δεύτερη καραντίνα, για να μη με πάρει από κάτω, άρχισα να κάνω δουλειά με τον εαυτό μου και να βλέπω όλα τα πράγματα με άλλο μάτι. Είπα «κανείς δεν θα μου κλέψει την αγάπη μου και την πίστη μου προς τους ανθρώπους» και ας άκουγα για κακοποιητικές σχέσεις και εγκλήματα. Δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η φύση των ανθρώπων. Βλέπω ότι στην κοινωνία μας υπάρχει θυμός, εδώ 90χρονος σκότωσε έναν νέο άντρα για μια θέση πάρκινγκ, και λες «τώρα τι να κάνω, να μιλήσω σε έναν άνθρωπο που έχει νεύρα και παραλογίζεται, να διεκδικήσω το δίκιο μου ή να κάνω την πάπια;».

Ως χαρακτήρας, δεν μπορώ να γίνω υπόδουλη της τρέλας κανενός. Όταν έχω δίκιο, θα μιλήσω με σεβασμό και επιχειρήματα, αλλά δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω, ώστε να μου επιβληθεί κάποιος νοσηρός άνθρωπος. Ξέρετε, αν αρχίσουμε να μη μιλάμε για πολλά πράγματα, γινόμαστε συνένοχοι σε πολλά εγκλήματα και στραβά της κοινωνίας μας.”