Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως πάντα θα ζητάνε κάτι που δεν έχω»

8 Δεκεμβρίου 2021 18:15

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως πάντα θα ζητάνε κάτι που δεν έχω»

Η Βέρα Μακρομαρίδου ήταν η καλεσμένη του Στούντιο 4 και είχε μια απολαυστική κουβέντα με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έχει κάνει, όπως αυτό του κλόουν σε παιδικά πάρτι με το οποίο ασχολείται ακόμη.

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως πάντα θα ζητάνε κάτι που δεν έχω».

Οι πρώτες της δουλειές

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα.

Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο»

«Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου».

Για τις πρώτες οντισιόν για την τηλεόραση

«Με τις οντισιόν που έκανα για ρόλους στην τηλεόραση ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως πάντα θα ζητάνε κάτι που δεν έχω. Το τραγούδι πχ δεν το έχω, επίσης πίστευα πως φταίει το ότι δεν είμαι 52 κιλά. Θεωρούσα ότι έφταιγε η εμφάνισή μου». Είπε στους παρουσιαστές.

«Έβλεπα τα κορίτσια που παίζουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει όλο αυτό γιατί έχει έρθει το Netflix, έχουμε ανοίξει τα μάτια μας και τα αυτιά μας, αλλά δείτε λίγο τις σειρές του 90»

Ο ρόλος της Άσπας στον Σασμό ήρθε μετά από πολλές οντισιόν.

https://youtu.be/3ouC7xKSXGI