Βίκυ Παπαδοπούλου: «Με τον Σιωπηλό Δρόμο επέστρεψα στο κανάλι από όπου ξεκίνησα»

7 Ιουνίου 2021 17:15

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Με τον Σιωπηλό Δρόμο επέστρεψα στο κανάλι από όπου ξεκίνησα»

«Το γεγονός πως ο Σιωπηλός Δρόμος θα γινόταν από έναν κινηματογραφιστή με τους όρους του κινηματογράφου κατάλαβα πως θα ήταν μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Το καστ είναι με ηθοποιούς που σέβομαι και εκτιμώ. Επίσης το Mega είναι ένα κανάλι που αγαπώ και χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτό μετά από χρόνια». Η Βίκυ Παπαδοπούλου μιλά για τον Σιωπηλό Δρόμο που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο.

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Με τον Σιωπηλό Δρόμο επέστρεψα στο κανάλι από όπου ξεκίνησα»

«Σε ιδιωτικό κανάλι η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Mega όποτε είναι μεγάλη η χαρά που άνοιξε το κανάλι και χάρηκα πολύ που συμμετείχα και εγώ σε μια σειρά του καναλιού. Θυμήθηκα πολλά στιγμές και περιόδους που ήμουν πολύ πιο νέα, θυμήθηκα συνεργασίες φανταστικές, είναι πολύ συγκινητικό για μένα».

Στον «Σιωπηλό Δρόμο», είναι η εκρηκτική Μαντώ, μητέρα του Άλκη που τον υποδύεται ο μικρός Απόλλων Ξαρχάκος.

«Όλα τα παιδιά στη σειρά είναι καταπληκτικά. Όμως επειδή έχω περισσότερη επαφή με τον Απόλλωνα, νιώθω πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιδί, ένα γλυκύτατο πλάσμα χωρίς καμία έπαρση. Μαθαίνει πολύ γρήγορα, συνεργαζόμαστε εξαιρετικά και είμαι τυχερή που υποδύομαι τη μαμά του. Τον έχω σχεδόν ερωτευτεί τον γιο μου, είναι ιδανικός συνεργάτης»,

Το σενάριο ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα. Δυνατό, σκληρό και με έντονες ερμηνείες.., Η Βίκυ Παπαδοπούλου εξηγεί πως πρέπει να μπεις στο πετσί του ρόλου, κάτι που είναι εξαντλητικό.

«Όταν μαθαίνουμε για την απαγωγή, έρχονται σκηνές με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Πρέπει να φανταστούμε όλοι πως νιώθει κάποιος που βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση και να το βιώνουμε με το 100% της ψυχής μας. Αυτό είναι ψυχικά εξαντλητικό. Χαίρομαι όμως που οι συνεργάτες όλοι είναι άψογοι και έχουμε κοινό στόχο. είναι τύχη και ευτυχία. Αν δεν ακολουθούσαμε μια κοινή γραμμή μπορεί να μου ήταν πολύ δύσκολο».

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Τέρατα υπάρχουν παντού, έτσι; Δεν είναι μαζεμένα όλα στον χώρο του θεάτρου»
Όποιος την ξέρει καλά, της αναγνωρίζει το αίσθημα του δικαίου που έχει και για το οποίο παλεύει.

«Το πήρα μάλλον απ’ τον πατέρα μου. Το έχω από παιδί το αίσθημα του δικαίου. Πνίγομαι αν δεν είναι δίκαια τα πράγματα γύρω μου. Συνήθως αν συμβεί αυτό είτε σε μένα είτε σε δικό μου είτε σε άγνωστο σίγουρα θα υποστηρίξω τη θέση μου δεν θα το πνίξω μέσα μου», τονίζει.

Η καραντίνα στην αρχή δεν την τρόμαξε, στη συνέχεια όμως άλλαξαν όλα.

«Την είδα σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστώ. Μετά τη πρώτη καραντίνα δούλεψα κιόλας και είχα γυρίσματα για το «έτερος εγώ». Όμως με τον καιρό άρχισα να φοβάμαι μην κολλήσω εγώ η οι δικοί μου άνθρωποι. Όταν ξεκίνησαν και τα θύματα ήμουν οριακά στο να πάθω πανικό. Συγκρατήθηκα επειδή είναι αισιόδοξος άνθρωπος. Και σκέφτηκα θετικά», εξηγεί.

Μόλις ολοκληρωθεί ο Σιωπηλός Δρόμος, η Βίκυ Παπαδοπούλου θα κάνει διακοπές που τόσο έχει ανάγκη.

«Μετά τον Σιωπηλό δρόμο θα πάω κάποιες διακοπές να αναπνεύσω καθαρό αέρα. Μετά θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς «έτερος εγώ» και θα συνεχίσουμε για μια ακόμα χρονιά την παράσταση “Η μέθοδος Γκρόνχολμ”», καταλήγει. Είπε στο Secret.