Ξένια Ντάνια: Από τα Όσκαρ και το Final Four του ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ

15 Δεκεμβρίου 2021 18:10

Η Ξένια Ντάνια είναι η κόρη του Έλληνα ηθοποιού, του Ζανό Ντάνια, και της Τζαμαϊκανής Μαρία Φλορίς Νόρμαν. Είναι ο κινηματογραφικός «έρωτας» του Γιάννη Στάνκογλου, ηθοποιός και τραγουδίστρια της jazz. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη Ξένια έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Amerika Square»που προτάθηκε για Όσκαρ.

Την γνωρίσαμε από το Final Four του ΑΝΤ1 και η Ξένια τώρα ετοιμαζεται να περάσει ξανά μπροστά στο γυαλί.

Τρία νέα αλλά ήδη αγαπημένα πρόσωπα, η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού, μπαίνουν στην Κυψέλη της ΕΡΤ και παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη, η νέα καθημερινή εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στις 13:00.

Μέσα από θεματολογία ποικίλης ύλης και με συνεργάτες νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, στον πολιτισμό, στην pop κουλτούρα και σε νεανικά θέματα, η καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη», εξερευνά τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τρόπο εναλλακτικό. Η δυναμική τριάδα μάς ξεναγεί στα μυστικά της πόλης που βρίσκονται ακόμη σε όλες τις γειτονιές της, ανακαλύπτει με έναν άλλο τρόπο το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη.