Υπόθεση Πάτρας: Σε εξέλιξη η εκταφή της Τζωρτζίνας!

9 Απριλίου 2022 10:10

Υπόθεση Πάτρας: Σε εξέλιξη η εκταφή της Τζωρτζίνας!

Η –υπόθεση Πάτρας- προκαλεί ανατριχίλα με τις συνεχόμενες ανατροπές στα δεδομένα της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας.

Υπόθεση Πάτρας: Σε εξέλιξη η εκταφή της Τζωρτζίνας!

Η υπόθεση Πάτρας είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί η εκταφή της σορού της μικρής Τζωρτζίνας ώστε να αποκτηθεί από τις αρχές το tablet που έθαψε μαζί με την κόρη της η Ρούλα Πισπιρίγκου.Υπόθεση Πάτρας: Σε εξέλιξη η εκταφή της Τζωρτζίνας!

Όπως όλα δείχνουν οι αρχές βρήκαν το περιβόητο tablet από το οποίο πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για την διαδρομή της κεταμίνης.

Αλλά και τι αναζητούσε η μητέρα της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μέσα στο νοσοκομείο.

Σημαντικό στοιχείο παραμένει το γεγονός ότι οι αρχές μάλλον θα πάρουν δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας ώστε να δουν ποιες άλλες ουσίες έχει πάρει το κορίτσι που πιθανώς να την έχουν οδηγήσει στο θάνατο.Υπόθεση Πάτρας: Σε εξέλιξη η εκταφή της Τζωρτζίνας!

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί και κατόπιν εντολής της εισαγγελέως της Πάτρας Ιεράρχες βρέθηκαν στο νεκροταφείο της πόλης παρουσία δικαστικών λειτουργών υπευθύνων του δήμου αλλά και πρόσωπο της Μητρόπολης.

Οι αρχές προχώρησαν στο άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας ώστε να διαπιστώσουν αν όλα όσα καταγγέλθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είναι αληθή και η μάνα της έχει τοποθετήσει μέσα στο φέρετρο το περιβόητο tablet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει ξεκαθαρίσει πως οι αρχές χάνουν το χρόνο τους με την εκταφή της Τζωρτζίνας διότι δεν πρόκειται να βρουν τίποτα χρήσιμο για τον θάνατο της.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες το tablet βρέθηκε δίπλα από το μικρό κορίτσι και τώρα θα σταλεί στα ειδικά εργαστήρια της ασφάλειας ώστε να γίνει η απαραίτητη επεξεργασία των δεδομένων του.

Δεν είναι βέβαιο ακόμα εάν εισαγγελικές αρχές θα ζητήσουν και την εγγραφή των δύο άλλων κοριτσιών Αλλά και της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και με αυτούς τους τρεις θανάτους που είναι καλυμμένη με μυστήριο.