Ζεράρ Πικέ: Η φοιτήτρια που έβαλε γκόλ στην καρδιά του

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 20:12

Σακίρα - Πικέ: Πως θα μοιραστεί η τεράστια περιουσία τους;

Ο Ζεράρ Πικέ μέτά τον χωρισμό του με την Σακίρα φαίνεται να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άσσος της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε να βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του με την Σακίρα.

Τον Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Barcelona FC έδωσαν τέλος στην 11χρονη σχέση τους, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον χωρισμό με κοινή δήλωση.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους θαυμαστές τους καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν πως έλειξε έτσι αυτός ο μεγάλος έρωτας που ολοκληρώθηκε με τον έρχομό των παιδιών τους.

Μάλιστα η Σακίρα «χρυσώνει» τον Πικέ για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον άσσο της στρογγυλής Θεάς.

Ο Πικέ όμως φαίνεται ότι έχει κάνει ήδη μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, καθώς η Sun αναφέρει ότι έχει συνάψει δεσμό με την Clara Chia Marti, την οποία φέρεται να γνώρισε όταν εκείνη εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του Kosmos.

Ενώ ο χωρισμός του από τη Σακίρα ανακοινώθηκε μόλις τον Ιούνιο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πικέ και η Κλάρα – η οποία είναι 12 χρόνια μικρότερή του – βλέπουν ο ένας τον άλλον «εδώ και μήνες».

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Ο Gerard και η Clara βγαίνουν μαζί εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια εργάζεται για εκείνον στο γραφείο του, οργανώνοντας εκδηλώσεις».

«Τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, αλλά οι γύρω τους γνωρίζουν τι συμβαίνει».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του τον έχουν βοηθήσει να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν κλείσει οι λογαριασμοί της Clara στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό κάνει τους φίλους του να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα είναι αρκετά σοβαρός για να είναι μαζί της».

Η DailyMail επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Shakira και του Gerard για σχόλια, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.