Ζέτα Θεοδωροπούλου: μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία! Το βασιλικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ταχτσίδης

17 Ιουλίου 2021 09:30

Μάταια περίμενε η Ζέτα Θεοδωροπούλου να επιστρέψει στην Ελλάδα ο σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης. Παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν βρήκε τελικά ομάδα στη χώρα μας. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι βγήκε και χαμένος.

Γιατί το συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής μόνο ως βασιλικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί να έφυγε από την Ιταλία, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, ο Ταχτσίδης υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την Αλ Φαϊχά. Και το οποίο θα του αποφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στη Λέτσε, ο Ταχτσίδης τόνισε: “Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Το να αποχαιρετάς πάντα σε πονάει … Θέλω να ευχαριστήσω τον Λέτσε για αυτά τα 2,5 χρόνια με τόσα πολλά συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, προπονητές, προσωπικό γιατί πάντα προσπαθούσαν να μου δώσουν κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται για το καλό της Λέτσε”.

Στην ανακοίνωση η Αλ Φαϊχά παρουσίασε το νέο της απόκτημα υπό τους ήχους μπουζουκιού και… Φραγκοσυριανής.

Τώρα η Ζέτα Θεοδωροπούλου ετοιμάζεται για μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία. Μπορεί να μην είναι όπως η γειτονική Ιταλία, αλλά είναι… πολλά τα λεφτά Άρη.