«Ζητείται ψεύτης»: Η πρεμιέρα του Γεωργούλη «πρόδωσε» τη σχέση Ντορέττας-Ντάνου – φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαρτίου 2019 17:25

Ήρθαν με διαφορά ώρας. Κάθισαν, εκείνη στην τέταρτη σειρά. Εκείνος, στην άλλη μεριά της πλατείας. Αναφερόμαστε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που ναι μεν πέταξε την επική γκάφα «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες», όλοι έχουν από μία δηλαδή και ξενέρωσε το σύμπαν. Πήγε, όμως και στην πρεμιέρα του «Ζητείται Ψεύτης’ «προδίδοντας» τη σχέση του με την ηθοποιό-παρουσιάστρια. Στο διά ταύτα, εκείνος, με  μαύρο κοστούμι, φωτογραφιζόταν με όλους. Αλίμονο. Έπρεπε να προωθήσει και το βιβλίο του («Ντάνος»).

Όταν έσβησαν τα φώτα

Τι συνέβη με το που έσβησαν τα πρώτα φώτα; Βρέθηκε δίπλα της, έκατσε στο διπλανό ακριβώς κάθισμα, και ξεκίνησαν να μιλούν για αρκετή ώρα. Μάλιστα, ο Ντάνος της ψιθύριζε διάφορα στο αυτί και η Ντορέττα χαμογελούσε όλο νόημα…. Το τρυφερό ενσταντανέ διήρκεσε αρκετή ώρα, μέχρι και που αρκετές Ντανίτσες τον πλησίασαν για δεύτερη σειρά φωτογραφιών!

undefined
Εκεί, το ζευγάρι προφανώς κατάλαβε ότι προδόθηκε και ο Ντάνος πήγε να καθίσει εκεί που αρχικά ήταν η θέση του! Όταν, όμως, ήχησαν τα κουδουνάκια για διάλειμμα, ξαναπλησίασε τη Ντορέττα, αναφέρει το youweekly.gr και βγήκαν στο φουαγιέ όπου και παρέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η διακοπή της παράστασης.Τι κάνει νιάου νιάου…

ΤΙP

Nα επισημάνουμε την εκπληκτική μεταμόρφωση του Αλέξη Γεωργούλη (φωτ. cover) και το ότι έπαιξε καταπληκτικά, καταχειροκροτούμενος απ’ όλους. Μεταξύ άλλων, από τις κολλητές του Σμαράγδα Καρύδη και Βίκυ Βολιώτη.

Η Ντορέττα ΠαπαδημητρίουΟ Γιώργος Αγγελόπουλος