Ο Αλβανός ράπερ G-Bani ξεφτιλίζει τον Sin Boy: «Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες»

6 Οκτωβρίου 2019 13:02

G-Bani

Πριν από λίγο καιρό ο Sin Boy μέσα σε ένα παραλήρημα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έβαλε στόχο διάφορα πρόσωπα του δημόσιου χώρου και έγραφε εις βάρος τους διάφορα. Αυτή τη φορά ένα ράπερ τον βάζει «στόχο» και του τα χώνει…
Με τον δικό του τρόπο δίνει απάντηση στο φαινόμενο Sin Boy, ένας Αλβανός ράπερ που που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα».
O G-Bani ή αλλιώς Αλμπάν Περλάλα με το τραγούδι «Αμαρτία» «τα χώνει» στον Sin Boy για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, την αχαριστία του αλλά και την παράλογη εμπλοκή του με την… πολιτική!
«Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή, κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!», ακούγεται να λέει στο τραγούδι του ο G-Bani, που εκθειάζει επίσης Έλληνες ράπερ που άφησαν εποχή στον χώρο της μουσικής, όπως τον Λεκτικό και τα Ημισκούμπρια.
«Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες», λέει στο ρεφρέν ο ράπερ, προσθέτοντας «υπάρχουν ΜCs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’ αυτούς».
«Γεννήθηκες Ελλάδα μέσα στην τεχνολογία, αν χρειάζεσαι restart, έλα πίσω στην Αλβανία, να σου υπενθυμίσουμε όσα είχες ξεχάσει, πώς είσαι τυχερός που δεν ζεις σ’ ένα καφάσι».