H πριγκίπισσα Χάγια, σύζυγος του σεΐχη του Ντουμπάι, κρύβεται για να γλιτώσει την κακοποίηση ή γιατί είναι με τον σωματοφύλακά του; (φωτογραφίες)

6 Ιουλίου 2019 21:22

Το έσκασε, ως γνωστόν, για όσους τουλάχιστον ασχολούνται με ειδήσεις απ’ το εξωτερικό, η σύζυγος του σεΐχη του Ντουμπάι για να γλιτώσει, όπως λένε απ’ όταν εκείνη έφυγε, την κακοποίηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταίες εξελίξεις, η υπόθεση αυτή που μοιάζει με θρίλερ κι αφορά επίσης το διαζύγιο εν εξελίξει ενός απ’ τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, παίρνει διαφορετική διάσταση. Ο λόγος, εικάζουν insiders, ότι είναι ζευγάρι με τον σωματοφύλακά του.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, που επιχειρεί, με νύχια και με δόντια να ξανακερδίσει την γυναίκα του που τον εγκατέλειψε στα τέλη Μαΐου.

Στο διά ταύτα, σύμφωνα με τους Times, ο 69χρονος σεΐχης είχε ενοχληθεί και είχε γίνει καχύποπτος από τη στενή σχέση της έκτης συζύγου του με Βρετανό σωματοφύλακα της βασιλικής οικογένειας. Φίλοι της πριγκίπισσας δήλωσαν στην εφημερίδα πως εκείνη εγκατέλειψε το παλάτι επειδή «φοβόταν για τη ζωή της», όταν ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της «έγινε καχύποπτος με την εγγύτητά της με Βρετανό πρώην στρατιωτικό και σωματοφύλακα της οικογένειας».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι υποψίες του σεΐχη δεν είναι δικαιολογημένες.

rashid_ar

Η πριγκίπισσα Χάγια συνήθιζε να κάνει δώρα στον σωματοφύλακα γεγονός που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έβλεπαν με καλό μάτι. Μάλιστα, περιέγραφαν πως στη σχέση της πριγκίπισσας με τον σωματοφύλακα υπήρχε «ακατάλληλη οικειότητα». Την περασμένη εβδομάδα ο σεΐχης, που ασχολείται με την ποίηση, ανέβασε στο Instagram ένα ποίημα στο οποίο αναφέρει: «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί».

Τo who is who του σωματοφύλακα

Ο σωματοφύλακας εργάζεται για την εταιρεία Mission Enterprise Limited, η οποία έχει την έδρα της στο Λονδίνο. Προς το παρόν ο ίδιος και η εταιρεία αλλά και η πριγκίπισσα Χάγια δεν έχουν απαντήσει σε ερώτηση των Times αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

sheikh

Κρύβεται στο Λονδίνο

Ό,τι κι αν ισχύει, πληροφορίες για την πριγκίπισσα Χάγια αναφέρουν πως «κρύβεται» σε ένα σπίτι αξίας 85 εκατομμυρίων λιρών, κοντά στο Χάιντ Παρκ και στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο. Μάλιστα πιστεύεται πως αυτή το είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια, κρυφά από τον σύζυγό της.

Στο τυπικό μέρος του διαζυγίου, από το περιβάλλον του Σεΐχη διαρρέεται πως θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των δύο παιδιών του με την πριγκίπισσα Χάγια, που προς το παρόν βρίσκονται μαζί της, στις 30 Ιουλίου όταν και ορίστηκε η δικάσιμος για την αίτηση διαζυγίου.

Τα ποιήματα

«Άσε το παρελθόν, συγχώρεσε τα λάθη μου κι αντάμειψε τις καλές μου πράξεις», ζητάει από την πριγκίπισσα Χάγια ο σεΐχης, αλλά την πάει και στο δικαστήριο για την επιμέλεια των δύο τους παιδιών. Βγάζετε άκρη; Εμείς, πάντως, τη δικαιολογούμε -απ’ όσα τουλάχιστον έχουν  γνωστοποιηθεί- την γυναίκα που πήρε δρόμο κι έφυγε. Για να μην έχει δώσει σημεία ζωής τόσες μέρες, φέρεται να νιώθει πως όντως όλο αυτό το διάστημα ήταν σε κίνδυνο. Είτε είναι ζευγάρι με τον σωματοφύλακα, είτε όχι. Δεν φεύγεις σαν κυνηγημένη παρά μόνο αν φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα.

TIP

Στο τυπικό μέρος του διαζυγίου, από το περιβάλλον του σεΐχη διαρρέεται πως θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των δύο παιδιών του με την πριγκίπισσα Χάγια. Στις 30 Ιουλίου, δε, ορίστηκε η δικάσιμος για την αίτηση διαζυγίου.

Πρόκειται για δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 7 και 11 ετών, που είναι το 22ο και 23ο παιδί του σεΐχη συνολικά!

 

https://www.instagram.com/p/BlQov7Ig9lL/?utm_source=ig_embed