Bernie Ecclestone: Όσα αποκαλύπτει ο Νο 1 τηs Formula 1 για την κατάσταση του Michael Schumacher

6 Ιουνίου 2019 16:30

Bernie Ecclestone. Ο Νο 1 άντρες της Formula 1 έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την κατάσταση του Michael Schumacher στο τρέιλερ για μια νέα ταινία-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του οδηγού της Formula 1.

To ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του. Aπό την παιδική του ηλικία που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart, στο Κέρπεν, κοντά στην Κολωνία, αναφέρει το pronews.gr, ως τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Φόρμουλα Ένα. Θα αναφέρεται επίσης και στο παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία BI 14 Film, έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, μεταξύ τους και η επί 24 χρόνια σύζυγός του, Corinna και τα δύο παιδιά του ζεύγους, η 22χρονη Gina και ο 20χρονος Mick.

Τα ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του έχει συνεργαστεί στενά με τους βραβευμένους σκηνοθέτες Μίχαελ Βεχ και Χανς-Μπρούνο Κάμερτονς. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Schumacher, Rolph.

Επίσης στην ταινία θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ών γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα o “πιλότος-μύθος”, ούτε να περιλαμβάνει συνέντευξή του.

Με μια δήλωση-γρίφο ο Bernie Ecclestone είπε για τον Schumacher: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλυτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις». 

Χωρίς ο Βρετανός να πει κάτι συγκεκριμένο, τα λόγια του αφήνουν να εννοηθεί πως η πορεία της αποθεραπείας του είναι τέτοια που ίσως να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα.

Ωστόσο, όπως πάντα, δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα που δεν προέρχεται από την οικογένεια Schumacher και την εκπρόσωπό της, Sabine Kehm.