Διπλή σεξιστική γκάφα απ’ τον Τσιτσιπά μέσω Τwitter: Του την “είπαν” και μετανόησε – τι έγραψε

13 Ιουλίου 2019 19:03

Μια εξυπναδούλα απ’ την οποία προκύπτει ο… Ελληνάρας  -με την κακή έννοια- του βγήκε του Στέφανου Τσιτσιπά. Το ‘χε, δεν το ‘χε μέσα του, τη γκάφα βαρέων βαρών την έκανε. Εις διπλούν.

Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter: «Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;». Τον συνειρμό μόνον ο ίδιος τον κατάλαβε, αλλά σίγουρα ήταν κακόγουστο το tweet, εξ ου και την “άκουσε” μεγαλοπρεπώς απ’ τους εκατοντάδες χιλιάδες φαν του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Τέτοια σχόλια από διεθνή icons του αθλητισμού, που επηρεάζουν τους νεότερους, απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά. Ο σεξισμός μπορεί να υφίστανται, ακόμα και ως αστειάκι, πλην όμως επηρεάζει τα πιτσιρίκια, που διαμορφώνουν συνειδήσεις κι αποκτούν φιλοσοφία και κοσμοθεωρία.

 

TIP

Του καταλογίστηκε διπλό, σεξιστικό φάουλ γι’ αυτό το tweet: Το πρώτο είναι της γυναίκας που… δεν ξέρει να οδηγεί και το δεύτερο των γυναικών που έχουν… θέση στην κουζίνα.

EXTRA TIP

Εννοείται, διέγραψε το twit.

Στέφανε, λίγη προσοχή παραπάνω δεν βλάπτει.  Προφανώς στην ηλικία του συγχωρούνται επιπολαιότητες -περί αυτού επρόκειτο ασφαλώς-, αυτό όμως θα ίσχυε αν δεν ήταν παγκοσμίως αναγνωρίσιμος. Τα πράγματα, σε αυτήν την περίπτωση, καθώς πρόκειται για influencer, αλλάζουν εντελώς, Στέφανε!

Ντονατέλλα Αδάμου