Tribute στο διεθνές μας “κορμί”: Η Κουλιανού είναι στα καλύτερά της, στα 50+ – το τωρινό photo top 10 της

15 Ιουλίου 2019 23:00

Η Βίκυ Κουλιανού είναι απίθανη. Και ως προσωπικότητα και ως θηλυκό. Πρόκειται για μια δίμετρη -κυριολεκτικά- κορμάρα με τα όλα της και δεν έχει κανένα πρόβλημα, στα 52 της πια, να δείχνει το σώμα της και ειδικά τα αψεγάδιαστα πόδια της.

Το Βικάκι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες της με μαγιό και σορτς. Κάθε φορά που το αποφασίζει, “δυναμιτίζει” -με χαρακτηριστική ευκολία- τους φαν της. Τα λόγια είναι περιττά. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με το… ψηλότερο και το απόλυτο international “body” made in Greece.

TIP

Η Βίκυ, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει κάνει πασαρέλα και shootings για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Μεταξύ αυτών, Yves Saint Laurent, Ferre, Versace, Armani, Valentino. Μιλάμε για τους top of the top, όπως αντιληφθήκατε.

Παραθέτουμε και τρεις μινιόν αποδείξεις, όμως, που βρήκαμε με το “καλημέρα” ή μάλλον “καλησπέρα”. Έτσι, για τους… άπιστους Θωμάδες. Γιατί απ’ τα 90s, που μεσουράνησε στο παγκόσμιο μόντελινγκ, όσο να ‘ναι, ε, έχουν περάσει και κάποια χρόνια (*και διότι πολλοί άσχετοι -και κομπλεξικοί, αλίμονο, ανεξαρτήτως φύλου- έχουν την τάση να αμφισβητούν και να διαδίδουν σαχλαμάρες παντού).

Βίκυ, τα φιλιά μας.

Ντονατέλλα Αδάμου