H άγνωστη κόρη του Καρόλου και της Lady Di – τι απέγινε

15 Ιουλίου 2019 15:30

Κι όμως, ο Κάρολος και η αδικοχαμένη Lady Di είχαν μια κόρη, τη Σάρα, που η ιστορία της είναι, αν μη τι άλλο, παράξενη. Ας ξετυλίξουμε, όμως, το κουβάρι του στόρι της, που είχε τραγικό τέλος.

Παιδί του “σωλήνα”

Όταν ο Κάρολος αποφάσισε να παντρευτεί τη 19χρονη Νταϊάνα, ηπέρασε από διάφορες εξετάσεις βλέποντας τους γιατρούς του Στέμματος για να επιβεβαιωθεί η καλή της υγεία, καθώς και φυσικά η δυνατότητά της να τεκνοποιήσει, να προσφέρει δηλαδή στο Παλάτι ένα διάδοχο. Ο γυναικολόγος που την εξέτασε, αναφέρει το marieclaire.gr, λέγεται ότι κράτησε το ωάριό της καθώς και σπερματοζωάρια από τις αντίστοιχες εξετάσεις του Καρόλου έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και φύτεψε το παιδί του “σωλήνα” στη μήτρα της γυναίκας του, η οποία ουσιαστικά λειτούργησε ως παρένθετη μητέρα.

Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Σάρα, κόρη του Kαρόλου και της Lady Di, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Ο μύθος και το τέλος στην Κρήτη

Ο αστικός μύθος θέλει τη Σάρα να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με θετούς γονείς και τα αδέρφια της τόσο ο William όσο και ο Harry να γνωρίζουν την ύπαρξή της, ενώ να τη γνωρίζει από κοντά μέχρι και η Kate Middleton. Μάλιστα η φωτογραφία της έγινε και πρωτοσέλιδο σε μεγάλη βρετανική εφημερίδα.

Λέγεται πως παρόλο που δεν δημοσιοποίησαν ποτέ το περιστατικό, ούτε φυσικά το σχολίασαν το διέψευσαν ή το επιβεβαίωσαν, την υποστήριζαν οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια φροντίζοντας να έχει χρήματα να ζει μυστικά μεν, αξιοπρεπώς δε.

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο τραγική, αφού, σύμφωνα με φήμες, η κοπέλα σκοτώθηκε στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών της.