Τατιάνα Μπλάτνικ-Νικόλαος: Τι συμβαίνει με τον γάμο τους και σταμάτησαν τις κοινές εμφανίσεις

17 Ιουλίου 2019 00:05

Είναι ένα διάστημα που η Τατιάνα Μπλάτνικ, η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από πέντε περίπου εβδομάδες, πόσταρε μια φωτογραφία της απ’ τα γενέθλια μιας γαλαζοαίματης απ’ τη Δανία όπου είχε παρευρεθεί και το τελευταίο της ποστ στο Instagram αφορά το βιβλίο της για την Ελλάδα.

Μάλιστα, τις προάλλες, ενώ εκείνος δειπνούσε στην Αττική, εκείνη βρισκόταν στην Πάρο, κάτι σίγουρα αξιοσημείωτο, δεδομένου πως οι δυο τους είναι πάντα μαζί και κυρίως τα καλοκαίρια, που σαφώς έχουν παραπάνω ελεύθερο χρόνο.

Κερασάκια στην τούρτα, η απουσία της Τατιάνας στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο, που συζητήθηκε πολύ. Καθώς η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Όμως, και στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, στο Λονδίνο που οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στην Ελλάδα, ο Νικόλαος απείχε, ενώ η Μπλάτνικ ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Ρεζουμέ: Οι φήμες κάνουν λόγο για την πρώτη κρίση στον γάμο τους. Όμως, όπως διαμηνύουν καλά γνωρίζοντες, “αγαπιούνται και θα το ξεπεράσουν οπωσδήποτε. Και όχι μόνο για τα παιδιά τους”.