Φώτης Σεργουλόπουλος: “Πάντα ζούσα ελεύθερα, δεν είχα καμία αναστολή στο να μιλήσω, να αποκαλυφθώ”

22 Μαρτίου 2021 12:16

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για την προσωπική του ζωή και τις επιλογές του στην επαγγελματική του πορεία

«Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας.

Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας».

https://youtu.be/GMmhQLBUaME