Παρέλαση σταρ αυτό το καλοκαίρι από την Ελλάδα – από Tom Hanks και Paris Hilton, μέχρι Will Smith, Eric Clapton και διεθνή μοντέλα (pics+vds)

16 Ιουλίου 2019 11:58

… Και μιλάμε φυσικά για τις Ιουλιανές αφίξεις, για να το συνεχίσουμε το θέμα απ’ τον τίτλο, ξεκινώντας απ’ τον Will Smith. Ο χολιγουντιανός σταρ και η οικογένειά του επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ο διάσημος ηθοποιός, η σύζυγός του Janda, η κόρη του, Willow και ο γιος του, Tray, έχουν ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία τους στη χώρα μας στους λογαριασμούς τους στα social media.

Oι συγκεκριμένοι έκαναν πέρασμα και συνέχισαν με Ιταλία – οποία πρωτοτυπία. Πάμε στους επόμενους λοιπόν.

oikogeneia-smith-ellada-diakopes

H πριγκίπισσα του Μαρόκο πάλι, “αλωνίζει” τις Σποράδες με το πολυτελές γιοτ της, με ορμητήριο τη Σκιάθο, έχοντας μαζί της πολυμελή συνοδεία και τον γιο της, πρίγκιπα και διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ – θα τους δούμε κατ’ ιδίαν τους συγκεκριμένους. Έχουμε, όμως και συνέχεια.

O Tom Hanks και η Rita Wilson, όπως γράφαμε τις προάλλες, κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο, με τον σούπερ σταρ να κάνει “επική” βουτιά στα 63α γενέθλιά του, ενώ η Alessandra Ambrosio, αφού πέρασε από Σαντορίνη, κυκλοφορούσε χέρι-χέρι με το αμόρε της, Nicolo, σε στενάκια και πλαζ της Μυκόνου.

https://www.instagram.com/p/By2aKI_FF1J/?utm_source=ig_embed

Στην Αντίπαρο, για να επιστρέψουμε στο “τιμ” του Hanks βρέθηκε και ο Matthew Mc Connaughey, αλλά και η “δικιά” μας διεθνής Nia Vardalos. Η οποία Nia, συνέχισε με Νάξο. Κι έφαγε και τις πίτες της.

https://www.instagram.com/p/BzkIM0DnlbS/?utm_source=ig_embed

Πολλά μοντέλα και celebs φυσικά στην Μύκονο, πέρα απ’ την Alessandra. Kendall και Kylie Jenner, Ana Beatriz Barros, Isabel Goulart, πλειάδα διεθνών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο. Σαφώς, η Paris Hilton. 

Πάμε και στη Σύμη, όμως, όπου η ατραξιόν ήταν ο Eric Clapton. O Eric, μάλιστα, πήγε και στη Ρόδο με το ιδιωτικό σκάφος «Va Bene».

Καλή συνέχεια.

Ο Ερικ Κλάπτον βγάζει σέλφι