Candice Swanepoel: Το “αγγελάκι” της VS αποκαλύπτει τα μυστικά του υπέροχου κορμιού του (φωτογραφίες)

21 Ιουλίου 2019 14:30

Eίναι 1,75 μ., ζυγίζει 55 κιλά και το κορμί της έχει σχήμα “μπανάνας”, όπως λένε στα διεθνή πρακτορεία. Όπως εξάλλου τα περισσότερα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret. H Candice Swanepoel πάντα ήταν ψηλή κι αδύνατη και ειδικά στα 16 που την ανακάλυψε κυνηγός ταλέντων, να την πιεις στο ποτήρι.

Ένα “μπουμπούκι” που άνθιζε κι άνθιζε. Μέχρι που έγινε η καλλονή που ξέρουμε τώρα. Ακόμα και στην εγκυμοσύνη της, διατήρησε το σφιχτό και λεπτό σώμα της.

Ποια είναι τα μυστικά του υπέροχου κορμιού της, όμως τα αποκάλυψε τώρα. Και δεν αφορούν πίτσα και μακαρονάδες, μολονότι, όπως έχει τονίσει πολλάκις, πρόκειται για τ’ αγαπημένα της πιάτα.

Διατροφή

Θεωρεί το πρωινό πολύ σημαντικό γεύματα. Έτσι φροντίζει να ξεκινά τη μέρα της καταναλώνοντας όσο πιο υγιεινά τρόφιμα μπορεί. Συνήθως αποφεύγει τον καφέ και επιλέγει ένα smoothie με λάδι καρύδας, έλαιο λιναρόσπορου, μπανάνα, πρωτεΐνη κάποιο φρούτο γεμάτο αντιοξειδωτικά, όπως μύρτιλλα και φράουλες ή κάποιο βούτυρο ξηρών καρπών.

Άλλες φορές επιλέγει αβγά ή τοστ με τυρί. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, ενώ λατρεύει τον καφέ, το ότι τον έκοψε ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της. «Εάν αντικαταστήσεις τον καφέ με ντεκαφεϊνέ τσάι ή ζεστή σοκολάτα, τα επίπεδα ενέργειάς σου θα είναι πολύ καλύτερα», εξηγεί.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της, όπως έχει πει, είναι ότι φροντίζει τα γεύματά της κατά τη διάρκεια της μέρας να μην είναι ποτέ πολύ μεγάλα. «Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας για εμένα. Ένα γεύμα μέσα στη μέρα θα είναι πιο ελαφρύ απ’ ό,τι άλλα. Πιθανόν το μεσημέρι θα φάω κάτι πιο βαρύ ώστε το σώμα μου να έχει χρόνο να το κάψει. Το βράδυ τρώω κάτι πιο ελαφρύ και πάντα τρώω ένα πλούσιο πρωινό», επισημαίνει.

https://www.instagram.com/p/Bbjd5M2FS1M/?utm_source=ig_embed

Workout
Αλλάζει διαρκώς το είδος γυμναστικής που ακολουθεί προκειμένου να μην «συνηθίζει» το σώμα της. Λατρεύει το μποξ, το τρέξιμο στην παραλία, τη yoga και τις ασκήσεις με λάστιχα. Η αγαπημένη της γυμναστική όμως είναι η yoga. «Κάνω yoga κάθε φορά που νιώθω πιεσμένη -Προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα», λέει χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να την κοπιάρετε, έστω για ένα διάστημα; Να δείτε πόσο θα νιώσετε να μεταμορφώνεται υπέροχα το κορμί σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για candice swanepoel body

Αποτέλεσμα εικόνας για candice swanepoel body