Irina Shayk: Ερωτευμένη ξανά; Για ποιον (ή όχι) “χτυπά η καμπάνα”

27 Ιουλίου 2019 21:00

Πολύκροτο το διαζύγιο των Irina Shayk και Bradley Cooperr, δεδομένου όχι μόνο του ότι είναι γονείς και μάλιστα διάσημοι, αλλά και λόγω της “εμπλοκής” της Lady Gaga, που φαίνεται πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Κι αυτό, πάντως, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί απ’ τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους -τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια- η σχέση τους.

Ό,τι κι αν ισχύει, στην τελική, Bradley και η πρώην σύζυγός του, η θεσπέσια Irina,ήδη έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Πριν λίγες ημέρες η Ρωσίδα καλλονή συνελήφθη σε χαλαρές στιγμές με τον Alek Maxwell, Διευθυντή Δημιουργικού της βρετανικής Vogue. Και οι φήμες πήραν αμέσως φωτιά. Βρήκε τον επόμενο σύντροφό της λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Cooper; Πηγές προσκείμενες στο μοντέλο λένε πως όχι. «Η Ιrina δεν βγαίνει με κανέναν αυτή τη στιγμή» είπαν οι εν λόγω πηγές στο E! «Είναι αφοσιωμένη στην κόρη της και περνά χρόνο μαζί της. Θα ήθελε να γνωρίσει κάποιον στο μέλλον αλλά δεν είναι προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή. Βγήκε μόλις από μια μακροχρόνια σχέση και χρειάζεται χρόνο».

O μεσιέ Maxwell
Επίσης, όπως γράφουν τα ξένα μέσα, εκείνος βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με τον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue Edward Enninful, ο οποίος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος γκέι αρχισυντάκτης του θρυλικού περιοδικού.

TIP

Όσο για τον Cooper, δεν έχει αλλάξει κάτι: όλοι λένε πως κυκλοφορεί με τη Lady Gaga. Φωτογραφικό υλικό, πάντως, τελευταία, δεν έχει πέσει στα μάτια μας.