Ανθή Σαλαγκούδη: Πώς διατηρεί εφηβικό κορμί (φωτογραφίες)

27 Μαΐου 2019 23:00

Δεν είναι ότι μιλάμε για μια γυναίκα κάποιας… άλφα ηλικίας, όπως και να ‘χει, όμως, το κορμί της είναι εφηβικό. Και σίγουρα στην περίοδο της εφηβείας δεν βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια διατηρεί ένα σώμα χωρίς ατέλειες. Κυριολεκτικά. Λεπτό, καλλίγραμμο, μοιάζει αψεγάδιαστο. Λες και είναι δεκαέξι ετών.

Και βέβαια, εδώ θα μου πείτε, προσέχει να μην πολυτρώει λιπαρά και ποσότητες φαγητού, ίσως όμως και να έχει DNA που δεν δημιουργεί τον απευκταίο -για κάθε γυναίκα- φλοιό πορτοκαλιού. Με άλλα λόγια, κυτταρίτιδα. Δεν είναι, όμως, μόνον αυτά. Η ίδια η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της, που καλό είναι να έχουμε καθεμιά στα υπ’ όψιν μας.

«Όπως έχουν διαπιστώσει όσοι με γνωρίζουν, τρώω τα πάντα χωρίς να στερούμαι κάτι. Όταν όμως νιώσω ότι με στενεύουν τα ρούχα μου, τότε θα πάρω δραστικές λύ­σεις. Θα γίνω πιο πειθαρχη­μένη, θα αποκλείσω από τη διατροφή μου τα πολλά λι­παρά και τα γλυκά και θα γίνω πιο συνεπής με το πρό­γραμμα στο γυμναστήριο. Πάντα όμως με μέτρο. Η υπερβολή φέρνει συνήθως τα αντίθετα αποτελέσματα», έχει πει.

H δίαιτα

Όσο για τη δίαιτα, δεν είναι κομμάτι της ζωής της. Μάλιστα, η μόνη φορά που αυξομειώθηκε αισθητά το βάρος της ήταν εξαιτίας μια ορμονικής θεραπείας που έκανε. «Στην αρχή αγχώθηκα, άλλα μόλις ολοκλήρωσα την αγωγή, μπήκα στο πρόγραμμα που προανέφερα και επανήλθα στο φυσιολογικό μου βάρος χωρίς να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια ή να χρειαστεί να απευθυνθώ σε ειδικό και να ακολουθήσω κάποια δί­αιτα. Νομίζω πως είμαι τυ­χερή σε αυτό το κομμάτι, έχω πάρει τα γονίδια της μητέρας μου, η οποία τρώ­ει τα πάντα και τόσα χρό­νια δεν έχει πάρει ποτέ ούτε γραμμάριο», ολοκληρώνει.

ΤΙP

Κάνει και μποξ για να «εκτονώνεται», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.