Ciao-αποκλειστικότητα: Γιατί η Χρυσή Βαρδινογιάννη χώρισε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη – το παρασκήνιο του άδοξου έρωτά τους

20 Ιουνίου 2019 11:40

Ένας ακόμα χωρισμός ήρθε να ταράξει τα νερά της κοσμικής και καλλιτεχνικής Αθήνας. Και μάλιστα ένας χωρισμός που αποτελεί πραγματική έκπληξη, αφού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και αθόρυβα ζευγάρια.

Όλοι περίμεναν ότι πολύ σύντομα ο Κωνσταντίνος και η Χρυσή θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους. Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και εξελίχθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού οι δύο τους είχαν πολλά κοινά. Με βασικότερο όλων το γεγονός ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που δεν αγαπούν τη δημοσιότητα και γι αυτό προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους από αυτήν.

Ελάχιστες κοινές κοσμικές εμφανίσεις

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρ’ ότι το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν έναν χρόνο, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι κοινές τους φωτογραφίες και μάλιστα όταν έβλεπαν φωτογράφους φρόντιζαν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον ακόμα και αν
βρίσκονταν κάπου μαζί. Όμως, δεν έκρυβαν τη σχέση τους, όπως ακριβώς και δεν τη διαφήμιζαν.
Πραγματοποιούσαν κοινές εμφανίσεις, πολύ επιλεκτικά πάντα και κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά απέφευγαν να δίνουν στόχο στους παπαράτσι. Τόσο διακριτικά όσο έζησαν τη σχέση αυτή, άλλο τόσο και χώρισαν και όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, η απόφαση ήταν της Χρυσής. Και δεν την πήρε αβασάνιστα.

 Η απόφαση των τίτλων τέλους

Μπορεί να είναι πολλά αυτά που τους ένωναν, αλλά τελικά υπήρχαν και κάποια πολύ βασικά πράγματα που τους χώρισαν. Οι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, οι λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα προσωπικά της Χρυσής Βαρδινογιάννη, λένε ότι η απόφασή της πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη. Η ίδια φαίνεται πώς θεώρησε ότι αυτή η σχέση δεν μπορούσε να έχει μέλλον για διάφορους λόγους και προτίμησε να την κόψει τώρα, πριν προχωρήσει ακόμα περισσότερο.
Κι αυτό διότι ήξερε ότι αν προχωρούσε, θα βρισκόταν πιθανότατα πάλι παντρεμένη και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει στη ζωή της την αποτυχία ενός γάμου, όπως έγινε με τον Νίνο Ξυπολιτά. Το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε αρκετές διαφωνίες, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, διαφωνίες τόσο για απλά και καθημερινά πράγματα, όσο και για το θέμα της συμβίωσης, την οποία φαίνεται ότι επιθυμούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Οι διαφωνίες με την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένα ακόμα θέμα ήταν οι διαφωνίες που είχε η οικογένεια της Χρυσής με την πορεία που έπαιρνε αυτή η σχέση, καθώς θεωρούν ότι είναι νωρίς για να προχωρήσει σε κάτι τόσο σοβαρό λίγο καιρό μετά το χωρισμό της και με δεδομένο ότι ακόμα τα παιδιά της είναι πολύ μικρά. Εξάλλου, η οικογένεια της Χρυσής έχει κάθε λόγο να είναι επιφυλακτική απέναντι στους καλλιτέχνες μετά την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Νίνο.
Ο χωρισμός, όπως λένε οι γνωρίζοντες και σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, έγινε χωρίς καυγάδες και εντάσεις, καθώς τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι πολιτισμένοι άνθρωποι που επιθυμούν να λύνουν με πολιτισμένο τρόπο τα προσωπικά τους. Εάν είναι οριστικός ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί με τον καιρό.