Η Μόνικα Μπελούτσι συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο

27 Αυγούστου 2019 12:35

Μπελούτσι

Η παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο έχει αναστατώσει ευχάριστα το νησί και η ίδια είναι πολύ φιλική με τους ντόπιους ενώ επιλέγει συγκεκριμένα στέκια για το φαγητό και για να διασκεδάσει παρέα με τους φίλους της αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε βραδινή έξοδο με καλή παρέα, όπου έφαγαν θαλασσινά σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά με θαλασσινά της Νάουσας της Πάρου.

Ο λόγος για το «Barbarossa» στο λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο και επισκέπτεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να εξυπηρετηθεί από τα χέρια του ιδιοκτήτη του καταστήματος, του δαιμόνιου Ευγένιου.
Η ίδια προσέγγισε το λιμανάκι της Νάουσας διά θαλάσσης με φουσκωτό σκάφος -κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν διαμένει σε θαλαμηγό και όχι σε κάποια από τις βίλες του νησιού.
Η παρέα παρήγγειλε φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα -δύο κιλά ροφό- κατόπιν επιθυμίας της Μπελούτσι, που φροντίζει για την σιλουέτα της.
Ωστόσο, το πιάτο που της έκλεψε την καρδιά ήταν η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, κριθαρώτο κωλοχτύπας από τα χέρια του σεφ Δημήτρη Νικολή.
Το δείπνο της παρέας ολοκληρώθηκε με προφιτερόλ και μιλφέιγ σεμιφρέντο, που όμως Μόνικα Μπελούτσι άγγιξε ίσα ίσα με το πιρούνι της, απλώς για να αλλάξει γεύση.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το 15αύγουστο ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τη σταρ σε άλλο γνωστό εστιατόριο του νησιού να γευματίζει με την παρέα της.

Μπελούτσι