Heather Locklear: Ξαναμπήκε στην κλινική για να κόψει (πρώτα) το αλκοόλ και (μετά) τα χάπια

19 Μαΐου 2019 21:00

Το αλκοόλ είναι χειρότερη αρρώστια ακόμα και απ’ τα ναρκωτικά. Σύμφωνα και με νεότερες έρευνες, είναι ακόμα πιο δύσκολο να το κόψεις παρά ν’ αφήσεις στην άκρη βαρβιτουρικά και λοιπά ντραγκς. Η έξη του οργανισμού απ’ το ποτό είναι εξαιρετικά ισχυρή, κάτι που αποδεικνύεται εμπράκτως στην περίπτωση της Heather Locklear.

Η περίπτωση της σταρ-Αμερικανίδας ηθοποιού σαφώς δεν είναι μοναδική, αλλά συγκαταλέγεται στις χρόνιες. Μάλιστα, εισήχθη ξανά στην κλινική αποτοξίνωσης απ’ το αλκοόλ. Για μια ακόμα φορά, πολλοστή. Πηγή απ’ το περιβάλλον της τονίζει πως παλεύει χρόνια με τον εθισμό σε αλκοόλ κυρίως και δευτερευόντως σε χάπια.

Δηλώνει ότι η δεν θέλει να νιώθει υπεύθυνη για τίποτα και για κανέναν γύρω της λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει επί χρόνια με το αλκοόλ, τα χάπια και την ψυχική της υγεία, περνώντας δύσκολες στιγμές τόσο εκείνη όσο και η κόρη της που μένει μαζί της.

Εμείς, να της ευχηθούμε να το ξεπεράσει, μας είναι κιόλας και εξαιρετικά συμπαθής και να ρίξει μαύρη πέτρα σε όλα τα δεινά της ζωής της.

ΝΤΟΝ.Α.