Μιχάλης Γουλανδρής: Το διαζύγιο με τη Στάη που του κόστισε ακριβά, η αποτυχημένη επένδυση και τα χρέη

30 Αυγούστου 2019 10:26

Γουλανδρής

Ο Μιχάλης Γουλανδρής βλέπει την αυτοκρατορία του να κλυδωνίζεται επικίνδυνα καθώς λανθασμένες κινήσεις στο χώρο των επενδύσεων, θα του κοστίσουν ακριβά. Ακριβά βέβαια κόστισε στον εφοπλιστή και ο γάμος του με την Έλλη Στάη που ξεκίνησε από ένα μεγάλο έρωτα και κατέληξε σε ένα άγριο διαζύγιο και πολλές βαριές καταγγελίες, που έβγαλε κερδισμένη την Έλλη Στάη και πολύ… πλουσιότερη… Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν ο εφοπλίστής είχε σχέση και με την Όλγα Τρέμη.
Μετά τον χωρισμό τους, ο εφοπλιστής ξανάφτιαξε τη ζωή του και παντρεύτηκε με τη Νένα Παρασκευοπούλου, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία όλα δείχνουν ότι ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί ενώ η κατάσταση χειροτερεύει…

Γουλανδρής
Τελευταία, ο Γουλανδρής έκανε μία επένδυση που απέτυχε και έτσι τα χρέη οδήγησαν κάποια ακίνητα-φιλέτα στις τράπεζες! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», τα τέσσερα ακίνητα του εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή στη Βασιλέως Γεωργίου βγαίνουν στο «σφυρί» στις 25 Σεπτεμβρίου!
Τα σπίτια έχουν συνολική αξία 15,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται η εμπορική αξία για το υπ’ αριθμόν 1ο ακίνητο ποσό 9.150.000 €, για το 2ο ακίνητο ποσό 4.875.000 €, για το 3ο ακίνητο ποσό 735.000 € και για το 4ο ακίνητο ποσό 765.000 €.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ: Κέλλυ Κελεκίδου – Νίκος Κουρκούλης: πώς ξεπέρασαν την κρίση στο γάμο τους. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έπειτα από καιρό