Ο μιντιάκιας: η Ζέτα Μακρυπούλια ανάβει φωτιές στον ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο

11 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η Ζέτα Μακρυπούλια ανάβει φωτιές στον ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο

Στον ΑΝΤ1 πριν από την έναρξη της σεζόν έδειχναν ότι πόνταραν πολύ σε δύο τηλεπαιχνίδια. Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και στον Εκατομμυριούχο. Τώρα, όμως, το θέμα είναι πότε θα τα βάλει, αφού υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο. Το οποίο ακούει στο όνομα Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο μιντιάκιας: η Ζέτα Μακρυπούλια ανάβει φωτιές στον ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο.

Το Rouk Zouk Special κάνει τη διαφορά τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να ξεκίνησε ως αουτσάιντερ αλλά πλέον έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της τηλεθέασης. Και πλέον δεν… κουνιέται ούτε με γερανό. Λέτε να την «πληρώσουν» πάλι τα δύο φαβορί; Εκτός αν πάνε σε άλλη ώρα το Σαββατοκύριακο από αυτή που υπολόγιζαν αρχικά.

Καθένας έχει το δικαίωμα για δεκαπέντε λεπτά διασημότητας. Κάποιοι λίγο παραπάνω εξαιτίας της παρουσίας τους σε ένα ριάλιτι. Θα συμφωνήσω πάντως με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βλέποντας τις αντιδράσεις των Μαχητών που επιλέχθηκαν για το Survivor. Και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Βλέποντας τους πανηγυρισμούς τους όταν άκουγαν ότι πέρασαν τα τεστ και θα είναι στο ριάλιτι, πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό. Εντάξει, ρε παιδιά, στο Survivor πηγαίνετε, δεν θα κατακτήσετε τον κόσμο. «Αυτές οι εικόνες μόνο θλίψη προκαλούν», είπε ο Ανδρέας. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Τέλος πάντων, έκλεισαν όλες οι θέσεις στο Survivor, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήρθε και τακτοποίησε τις λεπτομέρειες. Γιατί χωρίς την παρουσία του Τούρκου παραγωγού θα είχαμε ακόμη αρκετές εκκρεμότητες. Και ο Ατζούν καίγεται για να ξεκινήσει το Survivor στις 27 Δεκεμβρίου.

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Κανάκη είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Δεν ήταν τυχαία η εμφάνισή της στο Βινύλιο. Η Ελένη θα ήθελε την ομάδα των Αρβύλα στο ίδιο κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι στο Mega έκαναν την κίνησή τους, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να πάνε τελικά στον ΑΝΤ1.

Η τελευταία ώρα είναι η σειρά που θέλουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο Open. Μέχρι στιγμής τα νούμερα που κάνει δεν μπορούν να κριθούν ικανοποιητικά. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η καθημερινή σειρά με την υπογραφή της Άννας Ανδριανού μετακινείται από την απογευματινή στη βραδινή ζώνη.