Ο μιντιάκιας: ο όρκος σιωπής για το Survivor και η απειλή του Ατζούν

13 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: ο όρκος σιωπής για το Survivor και η απειλή του Ατζούν

Μπορεί τα ονόματα των Διασήμων που θα βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου να έχουν γίνει γνωστά, αλλά μην το δένετε και κόμπο ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένας πολύ σημαντικός όρος για τη συμμετοχή τους στο Survivor. Ποιος είναι αυτός; Να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους.

Ο μιντιάκιας: ο όρκος σιωπής για το Survivor και η απειλή του Ατζούν.

Οποιαδήποτε διαρροή υπάρξει, τότε αυτόματα ο υπαίτιος θα χάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο. Θα μου πείτε, καλά τα λες εσύ, αλλά εδώ υπάρχουν συμβόλαια. Αυτό λοιπόν είναι το ζουμί. Ακόμη δεν έχει πέσει καμία υπογραφή σε συμβόλαιο. Οι τζίφρες θα πέσουν ελάχιστα 24ωρα πριν από το ταξίδι.

Στόχος είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός από πλευράς του Ατζούν. Εδώ για να καταλάβετε, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για την ημερομηνία έναρξης του ριάλιτι. Το πιο πιθανό όπως σας έχουμε αποκαλύψει είναι να ξεκινήσει 26 ή 27 Δεκεμβρίου. Φτάσαμε όμως 13 και ακόμα… τσιμουδιά από παραγωγή και κανάλι.

Έτσι και οι συμμετοχές ο Ατζούν θέλει να είναι έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Γι’ αυτό και δεν έχουμε δει κανέναν από τους πρώτους δέκα που λένε ότι έχουν κλείσει να έχουν μιλήσει για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι. Είπαμε ότι όποιος αποκαλύψει ο,τιδήποτε, ακυρώνεται το ταξίδι του. Θα αποβάλλεται και τη θέση του θα παίρνει ο επιλαχών.

Ο… όρκος σιωπής δεν ισχύει μόνο για Διάσημους και μαχητές. Αλλά και για τους συγγενείς πρώτου βαθμού για όλη την διάρκεια που ο παίκτης θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Άντε να δούμε ποιοι θα αντέξουν. Γιατί το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι δεν κάθονται όλοι τόσο… φρόνιμοι όσο θέλει η παραγωγή.

Και καλό θα είναι να μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούγονται για εξωφρενικά ποσά στο Survivor. Και φυσικά τα εξαψήφια νούμερα που ακούγονται μόνο ως ανέκδοτο (χειμερινής μάλιστα νυκτός) μπορούν να χαρακτηριστούν. Μην ξεχνάτε ότι άλλες ήταν οι πρώτες επιλογές του Ατζούν.

Και σε αυτούς τα νούμερα δεν προσέγγιζαν καν αυτά που ακούγονταν. Σκεφτείτε λοιπόν ότι τώρα μιλάμε για τις δεύτερες (στην καλύτερη) επιλογές. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι παλιοί παίκτες που είναι stand by. Και ανάλογα με την πορεία του ριάλιτι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.