Ο μιντιάκιας: αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι παίκτες του Survivor

18 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι παίκτες του Survivor

Πάμε σαν… πέρυσι στο Survivor. Μπορεί να άκουσε πολλά για την απόφασή του να παρατείνει τον χρόνο του ριάλιτι, αλλά ο Ατζούν δεν αλλάζει συνήθεια. Ούτε πτοείται από το γεγονός ότι η παράταση αυτή μέχρι τον Ιούλιο είχε κοστίσει στην τηλεθέαση. Πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο μιντιάκιας: αυτό είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι παίκτες του Survivor.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι διαγωνιζόμενοι πήραν ήδη την… κρυάδα όταν διάβασαν τα συμβόλαιά τους. Αυτά είναι οκτάμηνης διάρκειας. Οπότε πάμε για… ντάλα καλοκαίρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους του φετινού Survivor. Μπορεί και να φτάσουμε και τέλος Ιούλη.

Μέχρι τώρα τα συμβόλαια έληγαν τον Ιούνιο. Γι’ αυτό είχαμε πέρσι τη μικρή επανάσταση και έσκασαν οι δύο δυνατές αποχωρήσεις. Στα συμβόλαια υπάρχει φυσικά και η ρήτρα εχεμύθειας που απαγορεύει στους διαγωνιζόμενους να αποκαλύψουν πράγματα για το ριάλιτι. Γιατί διαφορετικά θα δουν με… κυάλια τον Άγιο Δομίνικο.

Από την αρχή ήταν γνωστό ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα μείνει πολύ καιρό στη Φάρμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όμως στον ΑΝΤ1 δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Και ήδη έχει βρεθεί η αντικαταστάτριά της όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Μπέζας. Αυτή είναι η εκρηκτική τραγουδίστρια Νάγια Αλεξοπούλου. Και όποιος αντέξει…

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Masterchef 6, βγήκε στον αέρα και το τρέιλερ και σύντομα θα μάθουμε και τους παίκτες. Η διαφορά του φετινού ριάλιτι μαγειρικής σε σύγκριση με τα προηγούμενα είναι ότι θα έχει έντονο άρωμα ριάλιτι. Μπερδευτήκατε; Κι όμως τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Σίγουρα τον μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν όπως πάντα, οι μαγειρικές ικανότητες των διαγωνιζομένων. Μόνο που χωρίς ίντριγκα και προσωπικές ιστορίες δεν… πάμε πουθενά. Αυτό το κατάλαβε η παραγωγή και από τα κάστινγκ έχουν επιλεγεί πρόσωπα με έντονη προσωπικότητα.

Μελετήθηκαν πολύ τα βιογραφικά και τα στοιχεία εκείνα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όταν ξετυλίξουν τις προσωπικές ιστορίες τους. Μάλιστα, οι κριτές αναμένεται να παίζουν αρκετές φορές τον ρόλο του ψυχολόγου και του εξομολογητή. Λέγεται ότι ήδη ένα πρώην ζευγάρι θα είναι στο ριάλιτι.