Κάν’ το όπως η πρώην μου: Η σύζυγος του Vincent Cassel σε φωτογράφιση αλά Monica Bellucci

17 Απριλίου 2019 16:00

Από τα τέλη της περασμένης χρονιάς ακουγόταν ότι η σύζυγος του Vincent Cassel μετά τον χωρισμό του από την Μοnica Bellucci, τη θεά Monica για α ακριβολογούμε, ήταν έγκυος και σύντομα το επιβεβαίωσε. Η καλλονή Tina Kunakey, τρεις δεκαετίες παρακαλώ μικρότερη του Γάλλου ηθοποιού, φωτογραφίζεται τώρα αλά Μonica.

Γυμνή και λίγο πριν τη γέννα. Όχι ότι η Ιταλίδα αειθαλής κούκλα δηλαδή διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά τα διεθνή ΜΜΕ έπεσαν στην παγίδα (;) της σύγκρισης μεταξύ τους. Αναπόφευκτα, θα προσθέσουμε.

Άλλωστε, με εξαίρεση ότι αυτό της Tina είναι μαυρόασπρο, όλο του concept του shooting έχει κοινά με αυτό της Monica. Καταρχάς ότι καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της. Δείτε και συγκρίνετε, λοιπόν – αναπόφευκτα και εσείς.

TIP

Ο ηθοποιός αποφάσισε το 2013 να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του με τη συνάδελφό του, που για πολλούς θεωρείται και τώρα, που βαδίζει για τα 55 η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου -κι εκείνος ασχημούλης, μην ξεχνιόμαστε- ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Και πάλι κατέκτησε μια κουκλάρα. Τυφλός ο έρωτας. Ανέκαθεν… Καλή λευτεριά Tina.

 

ωανιτυυυ

 

mpeloutsikoynakei