Μόνο στο CIAO: Nικόλαος – Τατιάνα: Στη Μύκονο με χωριστές παρέες, η ανάρτηση που εξαφανίστηκε και οι σόλο εμφανίσεις…

8 Οκτωβρίου 2019 08:34

Νικόλαος

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι ο Νικόλαος Γλίξμουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Το ζευγάρι σταμάτησε τις κοινές εμφανίσεις και ενώ πριν από λίγο καιρό η Τατιάνα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους, την εξαφάνισε άρον-άρον…

Νικόλαος

Μια ακόμα κοινή εμφάνιση του Νικόλαου και της Τατιάνας έρχεται να πυκνώσει τοι μυστήριο γύρω από τη σχέση τους. Την τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στις αρχές Αυγούστου από την απόδρασή τους στην Αντίπαρο. Τότε που, όπως λένε οι πληροφορίες, έκαναν μια ακόμη προσπάθεια να τα βρουν. Έκτοτε, όμως, εμφανίζονται μόνοι, όπως ο Νικόλαος προχτές, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου και τον εντοπίσαμε για μια ακόμη φορά χωρίς τη σύζυγό του. Οι φήμες ότι το ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση ήρθαν να ενισχυθούν όταν άρχισαν να γίνονται αντιληπτές οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις από την αρχή του καλοκαιριού, όπως του πρίγκιπα Νικόλαου στην Πάρο και της Τατιάνας Μπλάτνικ σε εστιατόρια της Αττικής για φαγητό. Η απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο συζητήθηκε επίσης αρκετά, καθώς η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Αλλά και στο Λονδίνο, στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, που οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στη χώρα μας, ο Νικόλαος δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του, που ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης. Εκείνη δε, σχεδόν όλο το καλοκαίρι ήταν χωρίς αυτόν στη Μύκονο όπου άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέσα από το βιβλίο της με τις ελληνικές συνταγές. Και, όταν πήγε εκείνος στη Μύκονο, για ολιγοήμερες διακοπές, “φρόντισε” να μην είναι μαζί, αλλά με τη δική του παρέα. Οι δύο τους δεν συναντήθηκαν καθόλου στο νησί των ανέμων…

 

Νικόλαος

Η ανάρτηση που εξαφανίστηκε

Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήρθε στις 25 Αυγούστου, ημέρα γαμήλιας επετείου για το ζευγάρι. Η Τατιάνα πόσταρε μια κοινή φωτογραφία τους στο instagram και έγραψε στην λεζάντα: «Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μια εκπληκτική περιπέτεια μαζί… Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου-καλή μας επέτειο».
Ωστόσο, για άγνωστο λόγο, μετά από λίγο τη εξαφάνισε πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι πράγματι το ζευγάρι περνάει δύσκολα αυτόν τον καιρό, όμως διστάζουν να κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό. “Το παλεύουν”, λένε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ως παράδειγμα τις κοινές τους διακοπές στην Πάρο, αλλά και την εμφάνιση που έκαναν πριν από λίγες μέρες στην παρουσίαση του δέντρου της Ειρήνης στο Ζάππειο. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν μέχρι τέλους οι προσπάθειες αυτές θα πιάσουν τόπο.