Παραμένει κούκλα και γοητευτική: η Μπρουκ ήρθε στην Αθήνα

12 Οκτωβρίου 2019 10:05

Μπρουκ

Με το καλύτερο χαμόγελό της και με ένα υπέροχο mix print wrap φόρεμα η αγαπημένη όλων μας Μπρουκ Λόγκαν από το μακροβιότερο σήριαλ «Τόλμη και γοητεία», κατέφθασε στην Αθήνα και θα παίξει σε ελληνικό σίριαλ.
Η Katherine Kelly Lang βρίσκεται στην Ελλάδα καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου και του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός και όλο το καστ της σειράς «8 λέξεις» βρέθηκαν σήμερα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο όπου μίλησαν στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία της διάσημης ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και για το ρόλο που θα παίξει στις «8 λέξεις».
Η διάσημη ηθοποιός που συνεχίζει σχεδόν 30 χρόνια μετά να παίζει στο «Τόλμη και γοητεία», δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα του Οκτωβρίου. Θα μείνει δυο μέρες στην Αθήνα και μετά θα πετάξει για Κέρκυρα όπου και θα κάνει τα γυρίσματα της σειράς!
Η 58χρονη «Μπρουκ» ήταν λαμπερή και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι σαν να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος! Μαζί της ήταν και ο νεότερος σύντροφός της ο 44χρονος Dominique Zoida με τον οποίο πόζαρε δίνοντάς του ένα φιλί!
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μαζί με τον Αρτ. Η ηθοποιός απάντησε, αρχικά, στις ερωτήσεις που της έθεσαν, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να πάρει μια απόφαση…
Πέντε γνωστοί Έλληνες θα μπορούσαν να είναι ο σημερινός Ριτζ από το «Τόλμη και Γοητεία». Η Μπρουκ έπρεπε να επιλέξει ποιος μοιάζει περισσότερο και να βάλει Χ στους άλλους τέσσερις. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη όταν η Κάθριν Κέλι Λανγκ πήγε να βάλει Χ στον Γιώργο Λιάγκα! Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης…

https://youtu.be/Vg7sqHWSJW4