Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει»

15 Ιανουαρίου 2022 20:15

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει»

Ο πρώην Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τις διατροφικές του ανάγκες σύμφωνα με το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί καθημερινά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει».

«Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, τρώμε απ’ έξω. Καθημερινά ζυγίζω τα πάντα.Όταν βγαίνω έξω δεν λογαριάζω δίαιτα ούτε τίποτα! Βγαίνω και τρώω τα πάντα!Έχω κάνει πολλά διατροφικά λάθη ήμουν κάποτε 70 κιλά και έτρωγα κάτι «βουνά» από ρύζια γιατί νόμιζα ότι θα πάρω κιλά!». Είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Οι διατροφικές του συνήθειες

«Μαγειρεύω, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει με το φαγητό που κάνω. Δεν γίνεται. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να μαγειρεύει 5 φορές τη μέρα για να τρώω εγώ. Αυτό θέλει μια συνέπεια. Δεν έχω παράπονο, στο σπίτι μαγειρεύει η Ευρυδίκη, αλλά πρέπει να μαγειρέψω κι εγώ».

«Σηκώνομαι το πρωί, κάνω το αερόβιό μου νηστικός και μετά ξεκινά η μέρα μου. Κάνω 5 χιλιόμετρα σε διάδρομο, και μετά πρωινό , μεσημεριανό και πάει λέγοντας. Το πρωινό μου είναι 8 ασπράδια και 2 κρόκοι, βρώμη και αβοκάντο. Το μεσημέρι κάνω πάλι γυμναστική μετά τη δουλειά μου. Είναι τρόπος ζωής».