Θανάσης Κατερινόπουλος: Aποκαλύπτει τι κοινό έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

20 Απριλίου 2022 12:45

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος από την αρχή της υπόθεσης της Πάτρας έχει μιλήσει ανοιχτά για δολοφονική και εγκληματική ενέργεια εναντίον και των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Θανάσης Kατερινόπουλος: Aποκαλύπτει τι κοινό έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Θανάσης κατερινόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα αποκάλυψε τα κοινά σημεία στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου και της Ρούλας Πισπιρίγκου έριξε φως στην υπόθεση της Πάτρας σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από τα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους.. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος από την πρώτη στιγμή που ήρθε η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας έχει στοχοποιήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπιζαν το θάνατό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ έχει μιλήσει ανοιχτά και για δολοφονική ενέργεια εναντίον της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου οι οποίοι έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τη ζωή αφήνοντας πίσω ένα πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος διαχειριζόταν τα περιουσιακά της στοιχεία αλλά και την σύνταξη της η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ