Αλήθεια ή θεωρία συνομωσίας; Ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

28 Νοεμβρίου 2019 16:05

Η εμφανής ομοιότητα στην εμφάνιση με έναν άνδρα που κινούταν στο περιβάλλον της Νταϊάνα φουντώνει τις θεωρίες συνομωσίας που θέλουν ο πρίγκιπας Χάρι να μην είναι βιολογικός γιος του πρίγκιπα Καρόλου…

Ο δάσκαλος ιππασίας

Από τότε που εμφανίστηκε το ίντερνετ, τα κουτσομπολιά και οι φήμες μπορούν να ταξιδέψουν με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό ισχύει και με τη θεωρία για την πατρότητα του Πρίγκιπα Χάρι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι δεν μοιάζει καθόλου με τον πατέρα του. Και τα κόκκινα μαλλιά; Πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον δάσκαλο ιππασίας της Νταϊάνα, τον James Hewitt. Είναι ένας όμορφος άντρας με κόκκινα μαλλιά…

Νταϊάνα

 

Γάμος

‘Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα είχαν σχέση στη δεκαετία του 1970. Παρόλα αυτά, επειδή ο Κάρολος δεν μπορούσε να δεσμευτεί μαζί της προχώρησε την ζωή της και παντρεύτηκε τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Ο Κάρολος συνέχισε και άρχισε να βγαίνει με την αδερφή της Νταϊάνα, τη Σάρα, αλλά κατέληξε να παντρευτεί την εικοσάχρονη τότε Νταϊάνα, το 1981. Παρόλα αυτά, στο μεταξύ, ποτέ δεν ξέχασε τα συναισθήματά του για την Καμίλα. Αφού γεννήθηκαν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, ο Πρίγκιπας Κάρολος άρχισε μια νέα σχέση με την Καμίλα. Η Νταϊάνα έκανε σχέση με τον δάσκαλο ιππασίας, τον Τζέιμς Χιούιτ για εκδίκηση. Όταν ρωτήθηκε γιατί χώρισε με τον Κάρολο, η Νταϊάνα είπε «Υπάρχουν τρεις σε αυτό τον γάμο, επομένως είχαμε γίνει πολλοί» κάνοντας αναφορά στη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα.

Σχέση

Η θεωρία αυτή δεν είναι αβάσιμη επειδή ήδη γνωρίζουμε ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μια σχέση με τον Τζέιμς Χιούιτ. Η σχέση κράτησε πέντε χρόνια περίπου και όλο αυτό γινόταν τη χρονιά που γεννήθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι. Παρόλα αυτά, ισχυρίζονται ότι η σχέση ξεκίνησε μετά τη γέννηση του Χάρι το 1986. Και οι δύο πλευρές παραδέχτηκαν την σχέση τους οπότε μέχρι τώρα μιλάμε με γεγονότα. Τώρα το αν αυτή η σχέση οδήγησε στη γέννηση ενός παιδιού, αυτό παραμένει μια εικασία.

Νατϊα

Η Αλήθεια

Ποτέ δεν θα μάθουμε μάλλον την αλήθεια, αλλά ο Τζέιμς Χιούιτ έχει αρνηθεί αυτές τις φήμες. Ισχυρίζεται ότι η σχέση με την Νταϊάνα ξεκίνησε δύο χρόνια μετά τη γέννηση του Harry και δεν γνωρίζονταν πριν από αυτή. Επίσης, μερικά μέλη της οικογένειας της Νταϊάνα, της οικογένειας Σπένσερ, είχαν κόκκινα μαλλιά οπότε αυτό εξηγεί γιατί ο Χάρι έχει κόκκινα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ίσως είναι σύμπτωση που η Νταϊάνα είχε σχέση με έναν άντρα με κόκκινα μαλλιά. Το «News of the World» ισχυρίζεται ότι έκαναν τεστ στο DNA στον Χάρι και έδειξε ότι δεν σχετίζεται με αυτό του Τζέιμς Χιούιτ. Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε αν αυτό είναι αλήθεια.
Σίγουρα υπάρχει ομοιότητα πάντως…