Κάρα Ντελεβίν – Ολιβιέ Ρουστέινγκ: Πρωτοσέλιδος έρωτας με την υπογραφή Balmain

1 Δεκεμβρίου 2019 17:34

Κάρα

Κάθε διαφημιστική καμπάνια του super model με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του διάσημου οίκου γίνεται θέμα προτού ακόμα κυκλοφορήσει. Αυτήν τη φορά ξεπέρασαν τα όρια κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν υπάρχουν καν όρια ή αν τα πάντα είναι ρευστά και αναπάντεχα, όπως και ο έρωτας
Χάρη στον υπερταλαντούχο Ολιβιέ Ρουστέινγκ ο οίκος Balmain ανέκτησε τη χαμένη αίγλη του και εισήλθε με αξιώσεις -και φρεσκάδα- στη νέα του εποχή. Από την ημέρα που ο 34χρονος Γάλλος σχεδιαστής ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, το brand μπήκε ξανά στο club των μεγάλων παικτών της μόδας και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει ακόμα και μέσα από τις ανατρεπτικές καμπάνιες του.
Ο Ολιβιέ έχει φαντασία, έμπνευση, τόλμη, δημιουργικότητα. Φυσικά, όπως όλοι οι καλλιτέχνες, έχει και εμμονές. Μία από αυτές ακούει στο όνομα Κάρα Ντελεβίν. Διότι δύσκολα θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με άλλη λέξη το μονοπώλιο της Κάρα στην καρδιά και την καλλιτεχνική έκφραση του Ολιβιέ. Άλλωστε, δεν είναι δύσκολο κανείς να ξεπεράσει τα όρια όταν έχει να κάνει με το αγαπημένο κορίτσι των οίκων Lanvin, Givenchy και Chanel. Με ιδιαίτερη εμφάνιση και ακόμα πιο ιδιαίτερη προσωπικότητα, η Κάρα, παρά την αστική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της (ο παππούς σερ Τζόσλιν Στίβενς είναι ανιψιός μεγαλοεκδότη περιοδικών, ενώ η γιαγιά της ήταν ακόλουθος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας), έσπασε με αποφασιστικότητα κάθε ταμπού του βρετανικού καθωσπρεπισμού όταν δήλωσε ότι μπορεί να αρέσει στους άνδρες, προτιμά όμως να κοιμάται και να κάνει σχέσεις με γυναίκες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ